Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Activitate maestrulvlad

Activitate maestrulvlad

Răspuns la discuția O chestiune legata de liceu
Ce se poate face atunci? Dirigintele poate fi sanctionat?
In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.In al doilea rand doresc sa va adresez o intrebare, poate unii dintre voi ma puteti ajuta.Am un prieten care a ramas corigent, dar acesta nu s-a interesat de situatia sa, adica nu stia ca a ramas..stiu, e si greseala lui, dar nu asta este chestiunea.Intrebarea mea este urmatoarea:Liceul nu trebuia sa trimita o instiintare in legatura cu asta? Eu stiam ca asa se procedeaza, cel putin la liceele nationale..Si daca liceul n-a facut asta, poate fi sanctionat in vreun fel? Multumesc.
Răspuns la discuția Cheamare in instanta
Multumesc.
Tatal meu a fost chemat in instanta pentru neplata pe o perioada de 11 luni a unor facturi de la firma de curatenie.Precizez ca am platit pe toata aceasta perioada si nu ar trebui sa existe probleme.Intrebarea mea e urmatoarea, daca se confirma ca am platit, se poate ca sa-i dam in judecata si sa cerem daune? Multumesc si ma scuzati daca nu am postat unde trebuie.
BX a scris:

Trimiteti dovezile catre administratorii site-ului respectiv si cereti sa vi se adauge potul.

Nu pot sa fac acest lucru, deoarece am jucat in turneu si acolo daca iesi gata, nu e ca la masa.Eram printre ultimii ramasi si de asta spun, daca nu era mana aceea in care nu mi s-a acordat potul probabil terminam mult mai sus!Alte pareri?
Buna seara, astazi in timpul unui joc de poker online, softul respectiv a gresit acordarea potului in mana respectiva, adica nu a acordat cui trebuia acel pot(cred ca sunt destul de explicit si cunoasteti secventele).Mi s-a intamplat a doua a oara acest lucru, am poze care dovedesc greseala.Acuma vine intrebarea mea, pot face ceva in legatura cu acest caz?Precizez ca aceasta incompetenta a softului mi-a provocat o paguba..