avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate ciubotarudan

Activitate ciubotarudan

Fiul meu lucreaza in Germania si lunar imi trimite prin banca 500 euro. A solicitat de la statul german rambursarea unei parti din impozitele platite acolo ,datorita faptului ca ma intretine. Un cunoscut de la Deloite i-a spus ca trebuie sa depuna o adeverinta din partea unei autoritati din România ca sunt in intretinerea lui. Cine poate elibera o astfel de adeverinta ? Mentionez ca am o pensie de limita de varsta de 1002 lei si nu mai am alte venituri.
Incepând cu 12.02 nu am mai primit pe mail acea selectie din forum,care se difuza la 19,30 in zilele lucratoare. Nu mai este distribuita ?
S.R.L.-ul a fost creditat de dvs. ? Daca e datoare firma catre dvs.se complica treaba.
Puteti depune cu semnatura electronica a unui prieten, cu notificarea si acceptul administratiei fiscale.
Răspuns la discuția Selectie discutii din forum
E bifata
Din 20 august nu mai primesc seara selectia cu cele mai interesante discutii din forum. S-a impus vreo restrictie cumva ? Pentru mine era un moment asteptat in fiecare seara......
Răspuns la discuția somaj,calcul punctaj pensie
Daca e in stagiul de cotizare,inseamna ca s-a luat in calculul punctului de pensie ?
Răspuns la discuția somaj,calcul punctaj pensie
Nu trebuie sa apara la perioade asimilate ?
Răspuns la discuția somaj,calcul punctaj pensie
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stagiul total de cotizare realizat : 36 ani 0 luni 14 zile ,din care : in conditii normale de munca : 13 ani 5 luni 29 zile ; in gr.II ( Legea nr. 3/1977) : 10 ani 2 luni 0 zile ;stagiu aferent grupei : 2 ani 6 luni ; perioade asimilate :9 ani 10 luni 15 zile .
La calcularea punctului de pensie se iau in considerare si sumele incasate ca indemnizatii de somaj ? In anexa la decizia de pensionare la perioade asimilate nu sunt cuprinsi si cei doi ani de somaj , sunt numai armata, facultatea si pensia de invaliditate. Am fost in somaj in perioadele 03. 2010-03. 2011 si 01. 2016-01. 2017.