avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate monicamonica

Activitate monicamonica

Discuție Temei legal
Buna ziua,
imi puteti spune va rog daca este vreun temei legal in care se poate actiona in cazul in care la locul de munca unele persoane au spus neadevaruri despre o persoana, iar in urma acestei situatii s-a luat masura de a fi mutata pe alt post persoana respectiva? Acelei persoane i s-a stricat reputatia si nu este ok pe postul pe care a fost mutata.

Multumesc.
Răspuns la discuția Import China
Multumesc. As dori sa fac import de haine, imi puteti spune cat sunt taxele vamale, sau eventual unde pot gasi informatii despre ele?

Multumesc.
Discuție Import China
Buna seara,
imi puteti spune va rog cum se procedeaza cu importurile din China? Adica unde platesc, cat se plateste in cazul importurilor de haine? As dori sa fac un import dar nu stiu exact ce presupune. Este mai ok sa fac asta pe PFA sau pe firma?
Discuție politisti
Buna seara. Am si eu o intrebare: daca un politist care nu este de serviciu, ameninta ca isi cheama colegii, ba chiar face rost de toate datele cetateanului cu care are disputa, care nu este functionar public, si incheie dicutia cu:"ne vom mai intalni, dar nu asa" este considerata o infractiune?