avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... politisti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

politisti

Buna seara. Am si eu o intrebare: daca un politist care nu este de serviciu, ameninta ca isi cheama colegii, ba chiar face rost de toate datele cetateanului cu care are disputa, care nu este functionar public, si incheie dicutia cu:"ne vom mai intalni, dar nu asa" este considerata o infractiune?
Cel mai recent răspuns: bombanel , utilizator 18:01, 12 Ianuarie 2011
Trebuie sa dovediti cele afirmate pentru ca in momentul in care introduceti o plangere penala pentru amenintare,este necesara administrarea de probe,cum ar fi acte,martori alte probe acceptate de lege.
Daca acesta va fi scos de sub urmarire,va formula la randul sau impotriva dvs,plangere penala pentru denuntare calomnioasa
Referitor la datele personale ,nu cred ca a respectat legea 677/2001,adica nu are acces la datele mele personale fara aprobarea mea,atata timp cat nu ati incalcat legea.Faceti o plangere la superiorii politistului iar cel care a furnizat datele este pasibil de amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii si calomnie pe o retea de socializare DUMITRU_80 DUMITRU_80 Buna ziua. In seara asta o cunostiinta mai veche sa enervat pe faptul ca am scos-o din lista de prieteni si a inceput sa imi trimita mesaje personale prin ... (vezi toată discuția)
Pot acuza de calomnie sau santaj? serg2001 serg2001 Buna ziua, eu am probleme cu cumnatul meu. Dupa moartea socrului meu, fiul acestuia a ramas in garsoniera fara a avea niciun drept. Deoarece pana la urma a ... (vezi toată discuția)
Acuzatie calomnioasa mariomarginean mariomarginean Buna, astazi am fost acuzat de catre un tip ca ia-si fi furat telefonul, toata faza s-a intamplat la un bazin de inot unde tipul respectiv avea dulapul sub al ... (vezi toată discuția)