Lucrez de 20 ani cu studii medii in Dep.Resurse Umane. In 2010 am absolvit facultatea de mecanica, iar acum sunt masterand la Ingineria Managementului Competitivitatii, care cuprinde si discipline de resurse umane. As dori sa stiu daca am competenta de a fi incadrata cu studii superioare in resurse umane? Ca mi se spune ca nu, dar oare experienta nu conteaza de loc? Nu stiu pe cine sa mai intreb. va multumesc#-o:((
Doar in cazul pensiei anticipate si anticipate partiale!
In cazul pensiei de limita de varsta se desface contractul individual de munca cu data indeplinirii conditiilor de PLV, conf.art.56"d"/Codul Muncii actual (inca)
se poate depune dupa indeplinirea conditiilor de pensionare, dar cel in cauza pierde, zilele scurse intre data de desfacere a contractului de munca si pana la data cand se depune dosarul, raman neplatite, prima pensie in cazul pensiei la limita de varsta fiind primita de la data depunerii dosarului de PLV.
cand se desface contractul individual de munca si cu ce articol, la cei pensionati anticipat si anticipat partial, care au dreptul sa lucreze pana la primirea deciziei de pensionare?
e bine daca, atunci cand intocmeste cererea de pensie anticipata partiala, il pun sa solicite in ea si desfacerea contractului de munca cu data de 01 a lunii urmatoare primirii deciziei?
:(