avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... as vrea sa stiu si eu...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

as vrea sa stiu si eu...

Lucrez de 20 ani cu studii medii in Dep.Resurse Umane. In 2010 am absolvit facultatea de mecanica, iar acum sunt masterand la Ingineria Managementului Competitivitatii, care cuprinde si discipline de resurse umane. As dori sa stiu daca am competenta de a fi incadrata cu studii superioare in resurse umane? Ca mi se spune ca nu, dar oare experienta nu conteaza de loc? Nu stiu pe cine sa mai intreb. va multumesc#-o:((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:39, 22 Martie 2011
Puteti fi incadrata cu studii superioare , numai in cazul in care postul pe care-l ocupati este prevazut pentru studii superioare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functionar contractual 2012 Calin82 Calin82 Sunt nou angajata intr-o primarie ,iar nemultumirea mea consta in salar 530ron net .Am absolvit o Facultate de 4 ani la zi, cu diploma de licenta si apoi din ... (vezi toată discuția)
Studii superioare economice Mitzi_transilvan Mitzi_transilvan Ma adresez expertilor in domeniul resurselor umane din domeniul functionarilor publici. Va rog sa ma lamuriti daca un functionar public incadrat pe o functie ... (vezi toată discuția)
Marirea salariului din ianuarie 2019 se aplica daca ai absolvit ca inginer intr-un domeniu(chimie-mediu) si lucrezi ca inginer in alt domeniu (automotive-ing mecanic) ? Fierascu Fierascu E atat de interpretabila legea, la fel ca majoritatea legilor de la noi... De exemplu, daca am absolvit Politehnica, domeniul Ingineria Mediului la Facultatea ... (vezi toată discuția)