avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate adellantecom

Activitate adellantecom

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sigur se poate introduce cerere în instanta pentru anularea actului respectiv. Motivatie:orice act încheiat în timpul căsătoriei fără semnătura de accept al celuilalt soț este nul.
Care sunt ultimele reglementari privind pensiile militare, ma refer la pensiile diferite ale militaritarilor de același grad și funcție, pensionați în perioade de timp diferite?
Răspuns la discuția decizie plata accesorii
multumesc!...debitul zic ei provine din diferente dela declaratii de venit global din anii 2003-2006....eu din 2006 sunt mutat din acel oras....
Răspuns la discuția Dosar pensie
20.11.2015
Am primit in ianuarie 2016,o adresa dela AJFP prin care m-i se cere sa achit o suma de 103 lei ca plata accesorii ,pentru ca zic ei nu am platit diferente de impzit in anii 2003-2006,in urma declaratiilor de venit global.Au trecut aproape 10 ani.Nu am primit nici o notificare ca as fi dator.Ce sa fac?Imi poate spune cineva?

buna ziua!
de cativa ani sunt chemat prin judecata pentru restituirea unui imprumut ce nu a exitat!...in speta...am petrecut aproape doi ani cu o femeie in ideea de a ne casatori ...acest fapt, insa nu s-a petrecut deoarece am fost dat afara din casa ei,in urma unui scandal!...peste putin timp m-am casatorit legal cu o alta persoana de care am fost nevoit insa sa divortez destul de repede...peste un an ma pomenesc cu un proces in care fosta concubina imi intenteaza un proces in care pretinde ca mi-a imprumutat o suma de bani in euro,in perioada in care eu, eram casatorit legal,motivand instantei ca era in imposibilitate morala sa incheie un act si de aceea solicita proba cu martor,invocand art.1198 c.civ si intemeindu-si actiunea pe baza art 969 c.civ....judecata s-a prelungit in fine cu recurs,apoi rejudecare in care pe baza acelui martor mincinos a castigat la instanta de fond...acum am bagat recurs! ...intrebarea care mi-o pun este daca e corect ca o instanta sa accepte motivatia petentei ca a efectuat un imprumut si nu a facut un act pe motiv ca se afla in imposibilitate morala ea ,stiind ca eu sunt casatorit !...actiunea reclamantei este o razbunare, ea fiind si cea care mi-a distrus casnicia cea scurta...as ruga cine ma poate ajuta sa motivez recursul!

Răspuns la discuția taxa recurs
multumesc mult!
Discuție taxa recurs
buna ziua! cine ma poate ajuta?intr-un proces am inaintat recurs si am platit o taxa...in recurs s-a trimis dosarul in rejudecare la instanta de fond.solutia nefiind legala am facut din nou recurs.tribunalul imi trimite citatie sa platesc din nou aceasi taxa pe care am mai platit-o odata in primul recurs.cum e legal si corect?
din moment ce si un magistrat,procuror sau judecator, este cetatean roman,si se supune legilor din romania,parerea mea este ca raspunde in fata legii daca a incalcat legea!
buna ziua
in recursul declarat am obtinut casarea in totalitate a sentintei date de prima instanta,si inapoierea dosarului pentru rejudecare,la aceasi instanta!
intrebari:reclamanta e obligata sa foloseasca aceleasi probe depuse la dosar sau sa depuna altele ?...in situatia unui presupus imprumut ce depaseste suma de 250 lei ( care e si motivul judecatii-intemeiat actiunea pe baza art 969 c.civ.vechi),se poate admite proba cu martori,in baza art 1198c.civ ?...e valabila o declaratie extrajudiciara (data la notar) -ca inscris ?...va multumesc