avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Activitate toma st

Activitate toma st

Va multumesc.
418 apartamente.
Aprox. 3100 lei net. Ziua decesului, 29 Ianuarie.. Indemnizatia de Presedinte se primeste pe Ianuarie integral sau numai pe zilele in care s-a lucrat.. Cineva spunea ca nu se primeste nimic fiind vorba de o indemnizatie si ca nu-i ca la Casa de Pensii unde pentru o zi din luna, se primeste pensia integral.
Buna seara. Deces Presedinte asociatie proprietari. In luna decesului se primeste indemnizatia de conducere ?. Multumesc.
Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea, Pot eu, astazi, revendica un teren care a apartinut familiei tatalui meu inainte de colectivizare, situat intr-o comuna vecina ? Nu am nici o dovada scrisa. Parintii mei sant amandoi decedati, tata in 1990. Nu s-a depus cerere de retrocedare in anii 90, eu nestiind de existenta terenului. Am aflat deabea acum in 2022, de la niste rude mai indepartate care au avut si ei teren in zona l-au revendicat prin anii 90 si l-au obtinut Multumsc.
Multumsc. Deci nu ramane in plata suma mai mare ?
Buna seara. Proces cu Casa de Pensii pentru salariul in acord castigat in prima instanta de catre mine mine. Casa de pensii imi elibereaza o noua decizie de pensionare dar in urma calculelor dumnealor rezulta un punctaj mai mic si cred ca si o pensie mai mica. Intre timp Casa face recurs la Curtea de Apel unde urmeaza sa se stabileasca data judecarii recursului. Intrebare: Daca ramane un punctaj mai mic ce pensie ramane in plata, cea avuta pina la proces sau se va mai calcula incaodata dupa decizia finala a Curtii de Apel si aia v_a ramane in plata ? Multumesc.
Răspuns la discuția Camere video
multumesc
Răspuns la discuția Camere video
multumesc.
Discuție Camere video
Va rog sa ma informati daca se pot monta camere supraveghere la bloc, scară parter plus 3 etaje, doar pe casa scarii ? Ce conditii trebuie indeplinite si daca sant restrictii, nevoie de aprobari, etc. Multumesc.