avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate erriss

Activitate erriss

Exista posibilitatea ca in laboratoare (fizica, chimie, biologie) prin regulament sa nu ai voie cu sticle apa/ceai (copiii), mancare plus este necesara existenta unui echipament adecvat: halat, ochelari protectie, manusi, incaltaminte protejata. Cel putin in alte tari asa este, chiar daca vorbim de laborator cl a7a, de exemplu. Ati verificat si acest aspect? Desigur, turnatul apei in cap nu este comportament de profesor, dar si daca i s-a facut rau copilului si profesoara poate spune ca i-a acordat "ajutor" ca sa nu i se agraveze starea? Cum puteti fi sigura ca nu se va apara spunind ca a fost masura de "prim ajutor" daca dvs. spuneti ca s-a simtit rau? Candva profesoara de desen ne turna apa in buzunare daca aveam borcan fara capac in timpul orei (era si colorata de la Tempera) De fapt nr. borcanelor turnate in buzunare ne departaja..toti eram buni la mate si romana. O discutie cu conducerea scolii ar fi necesara ca sa intelegeti exact despre ce a fost vorba. Calcatul pe picioare e altceva. Daca se intampla periodic chiar trebuie anuntata conducerea scolii, in prima faza. Daca nu a fost o intamplare.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fara documente, mai nimic. Lectie de viata si cand veti avea o fiica sa o ajutati prin educatie si experienta sa nu se mute in casa cuiva, minora si gravida.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
si daca nu face reclamatie cum afla in ce consta acoperirea?majoritatea merg pe intimidare si presupuneri. Eterna solutie "demisia" si "usa e acolo/alti 10 asteapta" fac parte dintr-o mentalitate aiurea.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu sunteti singura persoana care a avut problema asta cu RZBR in acest an; in urma cu vreo luna mai multi clienti au semnalat problema; politia are mai multe informatii cu siguranta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
de unde stiti ca "nu mai este fertila" sau "doar este fertila"?e relevant pentru registrul agricol sau pentru un eventual contract de inchiriere?
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incepeti sa cautati actele de la teren; cei de la Primarie - Registrul Agricol stiu; toti cei din sate/comune isi dau functiile astea din 'tata-n fiu"; batranii satului stiu; registrele de mana din anii'50 exista, dar trebuiesc scoase; mai exista diverse acte si pe la biserica. In ultimii ani au fost alocate fonduri pentru cadastrarea terenurilor si din intravilan si din extravilan; primariile au luat prin licitatie diverse firme care intocmesc documenattia cadastrala; pe net nu se rezolva actele de pamant din satele tarii; poate a fost depunere documentatie titlu de proprietate pe acte facute in anii'90 si eliberate incepand cu '96-'97; Multe au ramas prin primarii pentru ca nu au fost anuntati oamenii privind eliberarea lor. Cand s-au creat rolurile dupa "90 au existat niste fise de punere in posesie, act intermediar intre depunerea documentatiei si eliberarea titlului. Vorbiti cu vecinii, ei cum au avut/rezolvat situatia? posibil sa fie inscris in minim 2 loturi: curtea strict a casei - vatra si gradina.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actul original nu o sa vi-l dea. Va trebuie o copie insa, se face anunt in Monitorul oficial (conditie obligatorie pentru obtinerea duplicatului). La Monitor se merge cu toate actele mostenitorilor (cati frati sunt) se face dovada prin certificate de nastere, casatorie etc. Anuntul din Monitor si chitanta de plata se depun la dosarul Prefecturii unde solicitati duplicatul. Minim 30 zile pana la eliberarea duplicatului. Ulterior verificati rolul fiscal al decedatului la primaria respectiva, cautati notar etc. Nu se face intr-un concediu de 2 saptamani cand "treci" prin Romania. In plus, trebuie sa "deschizi o relatie la Primarie". Posibil sa descoperiti dublare de rol sau alte "amanunte locale".
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista un titlu de proprietate emis pe numele strabunicii? mergeti la un notar cu toate documentele pe care le aveti, inclusiv certificatul de deces al strabunicii, al bunicului, certificatul de nastere al mamei etc. Veti afla ca va trebuie posibil si o verificare succesorala la camera notarilor publici si la Uniunea Nationala a Notarilor Publici. Succesiunile vechi nedezbatute oricum dureaza. Verificati la primaria din zona terenului daca mai exista rol fiscal pe numele strabunicii. Am avut surpriza sa descopar alte interese si rolul activ desi decesul era din 1974...
Incercati la AUTORITATEA COMPETENTĂ LA NIVEL NAȚIONAL PENTRU SECURITATEA REȚELELOR ȘI SISTEMELOR INFORMATICE. (Directoratul national de securitate cibernetica.)
Poate au o solutie si cu ocazia asta inregistreaza si site-ul sa nu se mai intample si altora.
de ce nu divortati, daca tot e iminent? si sa cumparati dupa?