avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Activitate ginaproalt

Activitate ginaproalt

Buna,
Va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns: Sunt un SRL, platitoarea de TVA si am o pensiune cu restaurant si am un oaspete din Italia persoana Juridica platitoare de TVA. Cum trebuie sa emit factura? cu TVA 9% sau fara TVA?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Facturare servicii cazare
Multumesc pentru ajutor. Si eu m-am gandit, pentru ca nu este introdus la "Tara". Multumesc
Buna ziua. Am o firma care are obiect de activitatre servicii cazare, platitor de TVA. Trebuie sa facturez servicii cazare pentru un oaspete persoana juridica din Mexic. Cum facturez din punct de vedere al TVA-ului. Se declara in 390? Va multumesc!
Va multumesc pentru promtitudine. Firma la care vor fi detasati este o firma care impacheteaza marfa si o distribuie altor firme. Iar detasatii eticheteaza si ambaleaza marfa. Alti sunt conducatori auto profesionisti care vor conduce camioanele lor pentru transport. Va multumesc si va doresc o zi excelenta.
Buna ziua, am inca o nedumerire si stiu ca pot primi ajutor. Firma la care lucrez este platitoare de TVA. Detaseaza salariati la o firma din Germania (cu care s-a incheiat un contract de colaborare) pe o perioada de 6 luni sa presteze activitati diverse. Firma germana are cod TVA (DE). Cum facturez prestarile de serviciu pe teritoriul germaniei? fara TVA, cu TVA sau taxare inversa ?
Va multumesc!
Răspuns la discuția facturare cu sau fara TVA
Va multumesc. M-ati scapat de emotii
Buna ziua.
Am din nou o problema.
Vreau sa export in germania paleti. Cum facturez transportul cu TVA sau fara TVA. Ambii suntem platitori de TVA. Eu RO, iar ei DE
Firma este inscrisa in ROI.
Va multumesc
Răspuns la discuția factura in euro
nu exagerez, dar intotdeauna raspundeti atat de promt la problemele noastre.
Răspuns la discuția factura in euro
Va multumesc din nou, sunteti o minune!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns la discuția factura in euro
Va multumesc. Ce ma deruteaza pe mine este faptul in in programul de conta. apare in 390 la prestare serviciu intracomunitar(P) dar cu valoarea taxei hoteliere 3 lei. La cod oprerator nu e nimic , doar numele clientului. Sa las asa?