avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate tomasso

Activitate tomasso

Din postarea Andreeaenei nu reiese ca in condominiu ar fi instalate repartitoare de caldura la caloriferele apartamentelor celor bransati la sistemul centralizat !
Andreeaenei a scris : "Pe scara blocului unde locuiesc sunt apartamente care au caldura de la Termoenergetica si apartamente care au centrala"
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema este de asemenea ca asociatia de proprietari nu este interesata ca repartizarea costurilor cu incalzirea sa se faca in mod echitabil si de aceea nu apeleaza la o firma specializata pentru efectuarea unei inventarieri a suprafetei totale a instalatiei de incalzire si separarea suprafetelor de incalzire aferente caloriferelor si suprafetelor tevilor cum a explicat dl.Grecu. In aceasta situatie cum trebuie procedat carei autoritati sa te adresezi?
Ordinea de zi pentru şedinţa Camerei Deputaţilor din 28 iulie 2020
Pozitia 21. Pl-x 53/2020 Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.196/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor (PL-x 53/2020) - lege ordinară - Adoptat de Senat în condiţiile art.75 alin.(2) teza a III-a din Constituţia României, republicată
Raport comun -Comisia pentru administraţie publică şi Comisia juridică
Cameră decizională
Se dezbate sub rezerva depunerii raportului comun
In termen de 3 ani de la decesul donatorului dupa care se prescrie dreptul de a ataca al mostenitorilor rezervatari? Dar daca acestia nu au fost instiintati despre donatie ?
Se poate trage concluzia ca sfarsitul mandatului nu echivaleaza cu terminarea responsabilitatiii presedintelui.?Reiese din legea 196/2018 ca presedintele si comitetul raman tinuti a raspunde pana la momentul la care sunt inlocuiti cu alte persoane in aceste functii de conducere ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai vi s-a explicat ce prevede legea in ce priveste cine poate convoca ad. generala.In situatia dvs.cnd nu exsta presedinte si nici com.executiv poate fi convocata de cel putin 20% din numarul prprietarilore membri...Nu va e clar?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In conditiile in care exista deja instalate CT individuale in apartamente poate ca nu mai e necesara convocarea unei AG pentru acord asociatie.Ar fi absurd ca la fiecare solicitare sa se convoaceAG nu credeti? Cu toate ca mai nou in formularul Termoenergetica (TEB) succesoare RADET nu se cere acordul AG ci doar al presedintelui asociatiei !!!
Am incercat sa postez linkul video you tube al declaratiei ministrului Israelian dar am esuat
Naftali Bennett, ministrul Apărării din Israel, a publicat o înregistrare video în care oferă cel mai important sfat pentru evitarea deceselor provocate de noul coronavirus: izolarea totală a bătrânilor. Oficial israelian susţine că epidemia va lua sfârşit abia după ce 60-70% din populaţie va fi luat virusul, deşi cei mai mulţi nici nu vor şti că l-au avut.

"Cel mai important lucru, mai important decât distanţarea socială, mai important decât testarea, mai important decât orice este să separăm oamenii bătrâni de cei mai tineri. Cea mai letală combinaţie este când bunica îşi îmbrăţişează nepotul. De ce? Pentru că coronavirus este un virus unic, în sensul că este cu mult mai letal pentru oamenii bătrâni faţă de oamenii tineri. În ţările în care au murit mulţi oameni (din cauza COVID-19, n.r.), procentul victimelor sub 30 sau sub 20 de ani este de 0% sau 0,1%. În cazul oamenilor peste 70 sau peste 80 de ani, unul din cinci, respectiv unul din şapte dintre cei care au luat virusul au murit. Ce trebuie să facem în următoarea perioadă este să avem grijă de bunica şi de bunicul, dar de la distanţă, pe Whatsapp, Skaype. Duceţi-le mâncare, curăţaţi cutiile înainte, nu intraţi în casele lor, nu îi îmbrăţişaţi, pentru că îi expuneţi riscului. ...cititi urmarea pe stiri
Naftali Bennett, ministrul Apărării din Israel, a publicat o înregistrare video în care oferă cel mai important sfat pentru evitarea deceselor provocate de noul coronavirus: izolarea totală a bătrânilor. Oficial israelian susţine că epidemia va lua sfârşit abia după ce 60-70% din populaţie va fi luat virusul, deşi cei mai mulţi nici nu vor şti că l-au avut.

"Cel mai important lucru, mai important decât distanţarea socială, mai important decât testarea, mai important decât orice este să separăm oamenii bătrâni de cei mai tineri. Cea mai letală combinaţie este când bunica îşi îmbrăţişează nepotul. De ce? Pentru că coronavirus este un virus unic, în sensul că este cu mult mai letal pentru oamenii bătrâni faţă de oamenii tineri. În ţările în care au murit mulţi oameni (din cauza COVID-19, n.r.), procentul victimelor sub 30 sau sub 20 de ani este de 0% sau 0,1%. În cazul oamenilor peste 70 sau peste 80 de ani, unul din cinci, respectiv unul din şapte dintre cei care au luat virusul au murit. Ce trebuie să facem în următoarea perioadă este să avem grijă de bunica şi de bunicul, dar de la distanţă, pe Whatsapp, Skaype. Duceţi-le mâncare, curăţaţi cutiile înainte, nu intraţi în casele lor, nu îi îmbrăţişaţi, pentru că îi expuneţi riscului.