avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Activitate munteanmariana

Activitate munteanmariana

am facut sport de performanta ,gimnastica, am fost legitimat la un club din tara, am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac ceva sa-mi castig traiul de zi cu zi, am demisionat de la clubul respectiv, iar la momentul actual am o oferta de a concura pentru un club din strainatate.Ce drepturi mai are fostul club sa-mi spuna ca nu pot concura ?
Răspuns la discuția partaj
multumesc mult
Discuție partaj
Buna seara. Sunt divortata de 2 ani , la inceput exsotul meu mi-a spus ca nu are nevoie de nimic din apartament si ca partea ce-i revine o cedeaza copiilor(majori),nu am facut nici un act legal,greseala mea, iar acum imi cere o suma de bani amenintand ca ma da in judecata pentru partaj intr-un alt judet "asa sa ma poarte pa drumuri" sune el,poate sa faca acest lucru daca locuinta "noastra" este in alt judet nu unde locuieste el?
Răspuns la discuția concediu medical
Multumesc mult!
Sunt angajata la o firma ( cu contract pe perioada determinata ) de 5 luni , din timpul somajului. S-a ivit o problema de sanatate si drept urmare trebuie sa ma internez si sa am o intervantie chirurgicala , problema e ca cei de la firma mi-au zis ca nu imi platesc concediul medical decat daca am o vechime in firma de peste 6 luni.
Intrebarea mea este daca se poate intampla asa ceva tinanad cont ca concediul medical este platit de casa de sanatate, am fost angajata din timpul somajului (am o vechime de 27 ani ) deci exista continuitate in plata asigurarilor.SE POATE???
Discuție dreptul muncii
lucrez la o firma de o luna intre timp mi-am gasit ceva ce mi-ar convenii mai mult dar nu vor sa-mi dea lichidare decat cu preaviz , ce trebuie sa fac in cazul in care cei noi nu sunt dispusi sa ma astepte 15 zile
Răspuns la discuția divort
Multumesc mult de tot.
Discuție divort
am divortat recent de comun acord, totul a fost ok , problema este ca nu stiu cum sa procedez in privinta partajului. Ex sotul meu a spus ca nu are nici o pretentie la bunuri dorind ca totul (adica partea lui) sa ramana copiilor( 2 majori) . El fiind angajat intr-o relatie noua (cu un copil minor) ma tem sa nu se razgandeasca si sa ajungem iar pe la judecata.