avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Activitate channel

Activitate channel

Discuție Contract
Contractul, procura sau imputernicire este valabila fara datele de identificare a partilor?
Este sufficient numai numele si prenumele?
Dar ati citit ce mandat are?
Nu, este vorba de o imputernicire normala in care directorul imputerniceste pe Z numele si prenumele si atat nici cod numeric sau adresa si repet numele lu Z nu apare nicaieri in contract.
Stie cineva ce valabilitatea poate avea un contract bilateral intre doua societati, una reprezentata prin domnul X si cealalta prin domnul Y? In loc de sematura domnului X semneaza Z, o persoana care nu este trecuta in contractul respectiv, iar societatea sustine si prezinta o imputernicire pentru Z, imputernicire care nu apare in acest contract.
Deci in contract nu semneaza persoana trecuta ci o alta persoana care nu apare in contract, dar societatea sustine ca are imputernicire, care nu apare mentionata in contract.
Răspuns la discuția Drept Tabular
constructor de buna credinta este opozabil tertul subdobanditorul?
Cu o cartie scrisa fara sa fie trecuta in cf?
Răspuns la discuția Drept Tabular
au trecut 10 ani de cand am cumparat!!
Răspuns la discuția Drept Tabular
Constructia sub pamant este o conducta de apa, bransament care imi traverseaza terenul, nu exista autorizatie pentru aceasta constructie, deci este abuziva si ilegala. Singurul lucru de care se agata constructorul este ca, in instanta, vrea sa dovedeasca ca el este constructor de buna credinta si vreau sa stiu daca instanta il va declara constructor de buna credinta, imi este opozabil mie acest lucru? multumesc
Discuție Drept Tabular
Buna ziua, vreau sa ma lamuriti cu aceasta problema: am cumparat un teren liber de sarcini si dupa aceea descoper ca in teren este o constructie sub pamant abuziva si ilegala. Am descoperit cui apartine acea contructie ilegala si l am actionat in judecata. In proces el imi cere mie despagubiri pentru demolarea constructiei invocand ca este constructie de buna credinta avand un inscris, neautentic /sub semnatura privata, cu fostul proprietar. Cum se va rezolva acesta problema, eu fiind subdobanditor si el invocand ca este constructor de buna credinta? Repet ca terenul este liber de orice sarcina in carta funciara.
Daca cineva sa lovit de asemena intimplare va rog sa ma lamureasca si mie multumesc
Discuție Superficie
Se poate cere in constatare un drept de superficie pe o constructie declarata ilegala, abuziva si cu masura de desfiintare remasa definitiva si irevocabila?
As dori o explicatie si in cazul in care nu se poate, si in cazul care se poate.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Delegatie-Mandat
Multumesc pentru raspuns. Dar un judecator, din gresala poate sa zica ca este valabila, poate sa gaseasca o cale cum sa o admita sa o faca valabila?
Multumesc!