avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Activitate midi_26

Activitate midi_26

Buna ziua. Ma numesc Mihaela si am fost angajata cu contract de munca la o firma de pariuri timp de un an si jumatate si dupa aceea a intrat in insolventa. Timp de o jumatate de an am beneficiat de indemnizatie de somaj,pana pe 30/03.2012. Momentan nu am reusit sa ma angajez si as dori sa stiu daca pot cotiza la Casa de pensii pentru a beneficia de asigurarea de sanatate dar si sa mi se adauge vechime in munca. Mentionez ca imi doresc sa raman insarcinata si as fi interesata sa aflu daca pot beneficia de concediu de crestere a copilului .
Salutare. Am lucrat cu contract de munca la o firma de pariuri hipice timp de 1 an si 3 luni. Pe data de 15 martie ne-au spus ca nu mai au bani sa ne plateasca salariile si nici in ziua de azi nu am primit niciun ban. Mentionez ca firma primea banii de la un investitor strain.Spun ca nu au bani in conturi dar nu vor nici sa ne bage in somaj de care noi ar trebui sa beneficiem. As dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru a putea sa-mi recuperez banii,adica vreo 3 salarii din urma. Nu mi-am dat demisia,sunt in concediu fara plata.
Buna ziua. Am lucrat la o firma de pariuri hipice din Bucuresti timp de 1 an si 3 luni si am avut si contract de munca. Totul era bine si frumos pana cand au inceput sa intarzie cu salariile. In urma cu doua saptamani ne-au anuntat ca firma nu mai avea cum sa ne platesca salariile. Mentionez ca banii pt salarii veneau de la investitori straini. Am intrat toti angajatii in concediu fara plata pana la sfarsitul lunii cu promisiunea ca ne vom primi banii pana pe 15 aprilie. As vrea sa stiu cum as putea sa beneficiez de somaj si ce trebuie sa fac. Multumesc anticipat