avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters200573

Activitate ContSters200573

Intr-un bloc turn s-au instalat centrale termice in apartamentele de la et. 6 in sus. E posibil/permis sa se taie tevile de la incalzire de la et. 5 si acolo sa se faca returul? Ce efecte are aceasta actiune?
Răspuns la discuția Sã mai și râdem
Bula sta cu un amic la un pahar. Dupa ce observa ca nu se mai fac bancuri, ca lumea nu mai are chef de nimic, amicul spune:
-Bula, bancurile tale si cele cu tine sint ca vinul asta.
-Asa spumoase? se invioreaza Bula.
-Nuu, spune amicul uitindu-se lung in fundul paharului, asa de vechi!

Răspuns la discuția Adevarat sau fals?
Andreea-Ionescu a scris:

Ana-anituca raspunsul la intrebarea Gabriellei Monique era FALS,deoarece aceasta a scris : " Vlad Tepes a fost fiul lui Vlad Dacul." :">

Bine! Si raspunsul corect care este?
Orice afirmatie trebuie sustinuta, explicata.
Răspuns la discuția Adevarat sau fals?
foarte Adevarat
Fiul lui Vlad al II-lea Dracul. Supranumele de Tepes (stie toata lumea) vine de la obiceiul de a pedepsi prin tragerea in teapa.

Tema:
Manastirea Moldovita a fost ctitorita de Alexandru cel Bun.

Anul acesta sarbatoarea de Pasti a fost in iunie


numarul il am, dar nu a mai fost folosit, nu mai am cartela fizic, deoarece este la braila, oras unde locuiesc si nu am mai fost de la Pasti!
Eu de pe 7 iunie nu mai folosesc abonamentul, fiind suspendat pentru neplata

Răspuns la discuția COMISIOANE
In dreptul fiecarei sume (intrata sau iesita), obligatoriu trebuie sa fie o explicatie. Daca domnisoara nu stie sa va explice, nu acceptati explicatii cu "probabil". Are sef, mergeti la el, chiar mai sus daca e nevoie. Aici nu putem discuta decit la general nevazind exact datele.
Edit later
Spuneti ca nu mai aveti cartela de telefon?! Atunci ar fi trebuit anuntata Banca, nu stiu cum va puteti justifica acum. Atentie mare! Cui s-a dat numarul? Luati legatura si cu firma de telefonie de unde ati avut numarul.
Răspuns la discuția COMISIOANE
La banca nu prea conteaza ca ati inchis abonamentul. La ei inca figurati pina cind renuntati la serviciu si mai exista si un comision (un fel de abonament) pe care il platiti lunar chiar daca nu folositi acel serviciu. Cel mai bine e sa cereti o detaliere a operatiunilor (pe hirtie) si acolo veti vedea tot ce s-a retinut. E bine sa-i intrebati si pe ei de fiecare suma, si unde stiti si unde nu stiti ce reprezinta. Succes.
Răspuns la discuția COMISIOANE
V-a tentat tehnica asta moderna si acum, platiti.
Doamna care v-a facut cardul si v-a propus internet banking v-a spus si de comisioane? Nu ati stiut sa o intrebati. Se iau comisioane (in general, depinde de la o banca la alta) pentru: deschidere de cont, interogare sold, retragere numerar, administrare cont, eliberare extras, calcul dobinzi si orice miscare facuta. Cel mai scump e comisionul lunar pentru internet banking. Faptul ca ati renuntat la o singura optiune nu inlatura celelalte comisioane care curg...
Intr-o zi am tot verificat situatia conturilor

Fiecare verificare se taxeaza! de asta aveti mai multe comisioane intr-o singura zi.
Ca sa scapati de aceste comisioane cereti inchiderea tuturor optiunilor care, probabil se vor face cu luna urmatoare. Veti plati comisioanele inevitabile: retragere numerar, intretinere cont... si va sfatuiesc sa va dezobisnuiti sa verificati mereu soldul. Cind ridicati numerar, pe chitanta aveti soldul final. Iar daca platiti la magazine cu cardul, faceti o scadere cu pixul si mai economisiti 2-3 centi.
Răspuns la discuția Adevarat sau fals?
Fals
Originea porumbului e americana (central-americana)

Tema:
Antoine Parmentien a prezentat floarea de cartof la Curtea Frantei.
Răspuns la discuția Adevarat sau fals?
Fals
Damascul este cea mai veche capitala din lume (cel putin dupa documente, pentru ca neoficial au mai fost si altele).

Tema:
Medresa este un edificiu.