avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate emiliano zapata

Activitate emiliano zapata

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc mult, respect!
Bună, dacă vă rog, mă poate ajuta cineva cu un răspuns la următoarea problemă : cineva este cu pensie de boală gr 1,nedeplasabil,și trebuie să se prezinte la revizuire după un an de zile. Întrebarea este ce trebuie făcut pentru referatul de la neurologie și după aia prezentarea la comisie, dacă persoana respectivă este paralizată, neputându-se ridica din pat? Vă mulțumesc frumos!
Vă mulțumesc mult, numai bine!
Bună ziua, dacă mă poate ajuta cineva la următoarea problemă: sunt pensionat de boală cu drept de muncă de 4 ore, având cotizați 30 de ani. Din câte știu eu, dacă nu am boală profesională sau datorită unui accident de muncă, durata pensiei nu se pune la vechime. Întrebarea mea este: ce trebuie să fac pentru ca să ajung la 35 de ani cotizați? Trebuie să plăteasc lunar ceva sumă la Casa de pensii, sau cum? Mulțumesc anticipat, stimă!
Mulțumesc frumos pentru răspuns!


emiliano zapata a scris:

Bună, am o întrebare, dacă se poate să mă ajute cineva: pentru cineva... Respectivul a depus actele pentru însoțitor pentru soția lui care este paralizată, în data de 26 septembrie, la primăria din localitate. Cei de acolo i-au spus că va primi primii prima îndemnizație în luna noiembrie. Este corect, sau trebuia să ia prima îndemnizație în Octombrie? Mulțumesc anticipat! Plizz!

Bună, am o întrebare, dacă se poate să mă ajute cineva: pentru cineva... Respectivul a depus actele pentru însoțitor pentru soția lui care este paralizată, în data de 26 septembrie, la primăria din localitate. Cei de acolo i-au spus că va primi primii prima îndemnizație în luna noiembrie. Este corect, sau trebuia să ia prima îndemnizație în Octombrie? Mulțumesc anticipat!
Mulțumesc frumos, stimă!
Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc frumos!
Da, dar muncesc în cadrul unei Întreprinderi Familiale, unde nu avem carte de muncă și plătim numai impozit și tva...