avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Activitate alecs_busty

Activitate alecs_busty

Discuție Permis anulat
Buna ziua , pe 14 noiembrie anul acesta urmeaza sa imi expire pedeapsa de anulare a permisului pe perioada de un an de zile , tin sa mentionez ca 14 nov este ziua in care pedeapsa a ramas definiva , ce trebuie sa fac? ma apuc de scoala de soferi ca si cum nu s'ar fi intamplat nimic sau astept vreo hartie de la institutiile abilitate ?? eu sunt plecat din tara si nu mi-a venit nimic acasa !
Răspuns la discuția Schimbare proprietar masina !
multumesc pt sfat,asta este singura cale ?? eu luna ce vine urmeaza sa plec,mai exact pe 26 iulie,nu cred ca as avea timp,plus ca din cate stiu,se va intra in vacanta ! alte variante nu mai sunt ?
Buna seara...vreau sa parasesc tara,am 2 masini pe numele meu,dar daca imi voi face acte in alta tara,respectiv,Italia, nu imi voi mai putea pastra masinile pe numere de Romania,doresc sa ramana pe RO ca sa scap de marile asigurari din IT ! Cum as putea face ca sa scap si de Taxa de Timbru...as vrea sa pun masinile pe numele bunicului meu...se poate cumva,pot ocroti aceasta taxa cumva ??:((
mi s-a potrivit "manusa" acest articol ! si eu la fel am patit...mi-a ramas definitiva si irevocabil sentinta pe 13.11.2012...iar azi am primit aceeasi veste,cum ca mi-a fost anulat dreptul de a conduce incepand cu data 08.04.1013... sa inteleg ca ma voi putea prezenta la examenul de conducere in nov pe 13 !!??? multam !
Salutare,cunosc pe cineva care a avut niste probleme in Germania acum ceva timp,a primit o amenda,a achitat-o...iar acum s-a pomenit cu un dosar penal in tara ! obiectul dosarului : recunoaşterea hotărârilor penale sau a altor acte judiciare străine (Legea 302/2004) persoana respectiva ar vrea sa stie la ce sa se astepte,daca este grav...Va multumesc !
Va multumesc frumos ! Cred ca asa ar trebui sa fie toate solutiile trimise catre inculpati...mai pe intelesul omului . Toate cele bune !
Solutie: În baza art. 87 alin. 1 din O.U.G. 195/2002., cu aplicarea art.320 indice 1 alin.7 C.p.p. condamnă pe inculpatul P A M la pedeapsa de 8 luni închisoare. În temeiul 71 C.p. interzice inculpatului exercitarea drepturilor prev. de art. 64 lit. a teza a II-a şi lit. b C.p. pe durata executării pedepsei. În baza art. 81 C.p. suspendă condiţionat executarea pedepsei aplicate pe durata termenului de încercare de 2 ani şi 8 luni, calculat potrivit art. 82 C.p. În temeiul art. 71 alin. 5 C.p. suspendă executarea pedepselor accesorii pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii. Atrage atenţia inculpatului asupra disp. art. 83 C.p. În baza art. 191 C.p.p. obligă inculpatul....... la plata sumei de 500 de lei, cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi. SPUNETI-MI SI MIE DESPRE CE ESTE VORBA,AM PRIMIT 8 LUNI CU SUPENDARE SI 2,8 ANI AM CAZIER.???..VREAU DETALII MAI PE INTELESUL OMULUI DE RAND ! MULTUMESC ANTICIPAT
Răspuns la discuția Vatamare corporala din culpa
va multumesc tuturor,sper ca luni sa ma inteleg cu fiul victimei! mai astept sfaturi din partea dumneavostra,inca o data,va multumesc !
Răspuns la discuția Vatamare corporala din culpa
si eu ce sa fac in situatia in care victima nu vrea sa imi spuna ce are de gand...defapt,fiul victimei...l-am sunat in ziua in care a primit rezultatele de la IML si mi-a spus ca el nu imi poate spune ce scrie pe certificat ! am stabilit ca ma va suna,dar cat sa astept...nu e ceva grav ca sa ma faca sa astept o perioada mai lunga de timp...
am lovit cu masina o persoana,aceasta nu a avut nevoie de ingrijiri medicale,plecand acasa in max.2 ore de la ora accidentului,fiul acesteia nu a vrut sa imi comunice ce scrie pe certificatul medico-legal.Din cate mi-au zis doctorii care l-au examinat,victima a avut arcada sparta,glezna umflata si cam atat...nimic foarte grav.stiu ca daca are sub 10 zile de spitalizare nu este foarte grav,la mine nu cred ca este vorba de nicio zi,la ce ma pot astepta din punct de vedere legal si daca ar fi vorba de o intelegere intre parti,cam la ce suma m-as putea astepta avand in vedere ca victima nu a suferit accidentari grave?!va multumesc