avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate cosmin2005

Activitate cosmin2005

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum va explicati ca înainte de divorț mergea și acum nu mai vrea? Cum facem dacă merge la el și apoi ii spune tatălui nu mai vreau înapoi la mama? Ce faceți? Copilul este peste decizia mamei tatălui și a judecătorului?
Pai mâine spune ca nu vrea sa doarma , sa mănânce sau sa mai meargă la școală.

Mai bine ne spuneți de ce nu mai vrea sa meargă la tata? Îl bate îl chinuie îl pune la munca sa spele sa calce? Nu cumva este influențat?

Repet ce spuneți ca trebuie făcut dacă merge cu tatăl și duminica seara îl învață tatăl sa refuze sa se mai întoarcă la dvs? Pai decide copilul peste parinti si judecator??
Pregătiți vizita vb cu tatăl încurajați l și respectați dreptul copilului și al tatălui.Daca nu exista metode coercitive, amenda plângeri penale 3 legi penalitati de 1000 lei pe zi și încă 20 metode de constrângere.
Copilul nu este peste parinti si judecator.
Punct
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă are dreptul sa stea poate sta nu poate închiria însă.
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți vre o 10 cai de constrângere civile penale coercitive
1.puteti începe printr o plângere la dgaspc pentru alienare parentala și simultan cu
2.executare silita cu executor sa se constate refuzul copilului ( influențat alienat) simultan cu
3 cu 3 plângeri penale separata art 379 program relatii personale, separat art 187 nerespectare sentinte judecătorești executorii ( minori) si separat plângere penala rele tratamente aplicate minorului simultan cu
4.chemare în judecata art 910 după 906 cod civil penalitati de 1000 lei pe zi pana se respecta dreptul la relații personale.
5.chemare jn judecata cu penalitati legea 272 / 2014 art 20 simultan cu
6.cerere către dgaspc pentru decădere din drepturile părintești copilul fiind alienat și jn abuz sever alienare părintească severa simultan cu
7.separat și simultan ordonanta președenția de reincredintare cu domiciliul la dvs având la baza alienarea părintească severa și încălcarea dreptului de a avea relații personale fica părinte familie fica plus fond de reincredintare schimbare domiciliu cu încuviințarea probei de expertiza psihiatrica la INML a copilului

Si mai pot continua.Pargii sunt condiția e sa vreți sa va salvați copilul pana nu l alienare de nu mai vedeti nici ochii...
Depinde ce suma inseamna cei 33%
Ce scrie în sentinta ce program de relații personale aveți?
Qi cel puțin 10-12 metode de constrângere legale.detalii în privat
Nu, în pensie intra venitul permanent nu veniturile ocazionale vânzare cumpărare de imobile moșteniri din succesiuni donații.
Venituri permanente inseamna leafa.atat
Pai pentru sex cu un minor.daca ai 16 ani a făcut sex cu un copil de 15 ani.
Copilul tău când va avea 15 ani vrei sa rămână gravida? Sa vezi când te da afara din casa ce buni vor fi părinții.In loc sa va faceți casa concedii te ai nenorocit de la 15 ani.Copiii sunt frumoși dar cariera ta, meseria ta, copilăria ta, facultatea ta?ce viitor ai...copil mâncare curățenie.. scava in casa.
Visează, pensia de intretinere se poate cere pe 3 ani în urma dacă demonstrezi motivul pentru care nu ai cerut o.
Dar ea o cere acum degeaba s a prescris.
Poate cere de acum încolo după ce divorteaza
Fa un cont pe numele mamei sau tatălui și tu imputernicita.
Muta toți banii.
Apoi el sa ceara partajul banilor sa achite avocat și taxa de timbru și sa demonstreze cum a obținut banii jumătatea care spune ca e a lui.
Dupa ce muti banii pe numele mamei du te și cumpara o casa apartament și când se termina totul dup a divorț, îl vinzi de pe numele mamei și iti iei banii inapoi.

Fi deșteaptă vorbește cu soțul și înregistrează audio și video convorbirea de 2-4 ori și fa l sa spuna cum ai îndrăzni sa te duci jn fata instantei și sa spui ca sunt banii noștri când știi ca eu I am pus la banca și subt munciți 100% de mine.Sau scris pe what up fa l sa recunoască ca va minți sau sa spuna da sunt banii tai doar ca dacă ma părăsești o sa dai jumătate ca să ma răzbun pe tine.Fa l sa spuna adevarul