avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate adriana_15

Activitate adriana_15

Bani de liceu,as dori sa știu dacă eu beneficiez de indemnizație de handicap se ia în calcul ca venit brut pentru programul bani de liceu,pentru băiatul meu? Mulțumesc!
In urma divorțului și a hotărârii judecătorești fostul soț a fost obligat la plata pensiei alimentare pt minor.Trebuia sa plătească de la deschiderea acțiunii judecătorești,29 septembrie 2020,a platit doar 4 luni ,și luna mai nimic.Ce pot face? Mulțumesc
Buna ziua,mă numesc Ion Adriana sunt din Craiova,am 38 ani,am depus acum 2 luni un dosar pt pensie de invaliditate pe probleme psihice la comisia de expertiza a capacității de muncă craiova.azi am primit răspuns că sunt programata pt internare pe 25 februarie,la institutul din București pt expertiza.stie cineva cam cât durează internarea,și cam cum se procedează? Și nu în ultimul rând cam ce șanse sunt sa mi se aprobe?
poate fi luata in consideratie pararea unui copil minor in varsta de 6 ani cu privire la reincredintarea acestuia.daca da in ce conditii?
buna seara.as dori sa va intreb in ce conditii se poate schimba un martor si daca mai pot nominaliza inca unul avand dreptul la 2 martori pe care nu l am declarat de la inceput?
Discuție judecatori
buna seara.as vrea sa stiu cand iau judecatorii vacanta si cat dureaza.multumesc.