avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Activitate Caprone

Activitate Caprone

Am fost privat de dreptul la apărare in anul 2010 oare mai pot chema statul roman in instanta ?
Buna ziua.
Am fost arestat in anul 2008 iar după 3 ani de arest preventiv am fost condamnat si eliberat in 2011, acuma după 13 ani aș dori sa ma întorc in România dar se pare ca am o datorie de 50.000 de lei precum cheltuieli de judecata. Oare nu sau prescris după 13 ani sau este ceva ce aș putea face sa prescriu datoria respectiva?
Va mulțumesc
am fost condamnat 4,7 ani pentru inselaciune si akuma dupa ce mi-am executat pedeapsa imi vin pe cap tot felul de oamenii ce imi cer sa achit vreo 200 de mil cheltuieli de judecata sunt curios ce pot pati in caz de nu platesc...mentionez ca nu am bunuri pe numele meu
Deci vreau sa deschid un proces simplu dar de durata impotriva statului roman, deoarece nu mi-a fost oferit dreptul la aparare...drept oferit de constitutie cat si de dreptul penal in vigoare...adica am fost arestat am declarat recurs impotriva masurii arestari preventive iar acel recurs nu a fost judecat niciodata cu toate acestea eu am ramas in continuare arestat...doresc sa stiu cum pot lua legatura cu un avocat care se ocupa de astfel de cazuri ca se ne prezentam la CEDO sa cerem daune morale am actele prin care declar recurs cat si cele prin care arat ca acel recurs nu sa judecat...sunt de accord cu un comision...sper sa primesc ajutorul dvs.