Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:
Încercați să negociați cu executorul că nu și-a făcut datoria și îi faceți plângere pentru neîndeplinirea obligațiilor din art. 740 alin 2. Unori e implicat și alin 4, în funcție de cum e instituit sechestrul.
Mulțumesc de sfat așa am să fac vă mulțumesc frumos .
Mda...Scuze. Intrebarea este clara. "O cultura de grau infiintata de A si recoltata de B, este incadrabila in furt, sau distrugere?" Raspunsul asisderea. Pentru cei cu o minima pregatire, ori experienta. Evident ca am opinia mea. Voiam si p-a altora. Am avut abonament pe acest site. Cu astfef de "raspunsuri" nu l-am prelungit. Oricum, multumesc. S-auzim de bine!
Sa stiti ca la Raiff in zilele luni-vineri intre orele 10-11 este happy hours cand se pot face schimburi valutare intre conturi la curs BNR. Poate va foloseste. Succes!
este mentionat in contract ca este calculat ca cursul BNR, nu este mentionat nicaieri explicit ca suma trebuie achitata in euro. Traim in romania, moneda locala este RON nu EUR.
Invoca motive disciplinare si ameninta ca daca nu semnez demisia vor cere in instanta penalitatile pe care i le cer lor clientul.