avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate adyadyady

Activitate adyadyady

in urma cu un timp am fost depistat de politie baut la volan..si am luat cu suspendare.. EU AM PERMISU OBTINUT IN SPANIA.. SI NU STIU CE SE INTAMPLA CU PERMISU... MA POATE AJUTA CINEVA CU NISTE INFORMATI ??
Răspuns la discuția probe biologice
sunt identice identice, 1,15 si 1,15
am si eu o nelamurire. este normal ca doua probe biologice de sange la interval de o ora sa vina cu acelasi rezultat?? poate fi asta o cale de atac in instanta ??
Răspuns la discuția recalculare probe biologice
am inteles.. multumesc. si inca o intrebare permisu imi poate fi nulat daca eu l-am obtinut in spania ??
in urma cu un timp am fost prins baut la volan...avand o alcolemie mai mare de 0.80 in sange. am facut recalculare la probele de sange si au venit sub 0,80 dar procuroru mi-a respins dosaru cerand o alta recalculare.. acuma a 2-a recalulare a venit peste 0.80.. ce se poate face ?? eu nu am permisul obtinut in romania, este obtinut in spania
imi puteti spune si mie cat poate sa dureze o recalculare la probele de sange ???
Discuție impozit
am si yo nelamurire.este adevarat ca,daca vand mai mult de 6 masini care au fost matriculate pe numele meu trebe sa platesc impozit la bani ????
imi poate fii anulat permisu de politia romana daca yo lam obtinut in spania ??
stiu ca nu mai am drept sa conduc,de cand mi-a fost carnetu luat nici nu am mai condus. yo ce vreau sa stiu este de cand incepe suspendare in caz ca la recalculare ramane sub 0,80
am fost prins de catre poltie conducand sub influenta alcolului avand o alcolemie de 1,35 in sange am inteles ce se poate face recaluculare la probele de sange,in caz ca la recalcura ramane sub 0,80 in sange ramane de contraventie,permisu 3 luni suspendat si amenda.....nu ? ceea ce vreau sa va intreb este de cand incepe suspendarea,, de cand mia fost ridicat permisu sau incepe de cand imi vine recalculare????