avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recalculare probe biologice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recalculare probe biologice

in urma cu un timp am fost prins baut la volan...avand o alcolemie mai mare de 0.80 in sange. am facut recalculare la probele de sange si au venit sub 0,80 dar procuroru mi-a respins dosaru cerand o alta recalculare.. acuma a 2-a recalulare a venit peste 0.80.. ce se poate face ?? eu nu am permisul obtinut in romania, este obtinut in spania
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:57, 20 Iunie 2012
nu puteti face nimic de cit sa combateti proba recalcularii si sa speculati aceste inadvertente in favoarea dvs. insa asta se poate face numai in fata instantei de judecata deoarece in mod cert veti fi trimis in judecata.
am inteles.. multumesc. si inca o intrebare permisu imi poate fi nulat daca eu l-am obtinut in spania ??
asta depinde de legea spaniola. autoritatile romane nu vor face decit sa comunice sentinta de condamnare (daca va fi cazul) iar autoritatile spaniole vor aplica legea locala privind permisul.
nici in Romania, instantele nu anuleaza permisul asta fiind atributia exclusiva a politiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea dreptului de a conduce Daniel DMD Daniel DMD Buna ziua.am fost prins pe 5-04-2015 baut la volan Permisu de conducere rste obtinut in Spania nu este Romanesc .... Dupa un proces si recurs pe 28-02-2017 am ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan bebebv18 bebebv18 buna ziua . am si eu cateva intrebari ... ! cum pot redobandi permisu cat mai repede ?am fost prins in data de 03.11 la volan la ora 00:12 si la fiola mia ... (vezi toată discuția)
0.45 in aerul expirat anno anno In data de 12.05.2011,ora 4:40 am fost oprit de catre politie pentru a vedea daca am baut,in momentul in care mi-au pus etilotestul a iesit 0.45 in aerul ... (vezi toată discuția)