Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Cu alte cuvinte, sunați la 112 doar dacă simțiți că muriți pentru că nu vă dă pensia. Altfel nu.
Insist cu asta pentru că văd că vă e greu să vă răzgândiți.
Potrivit legii, alertarea falsă este utilizarea intenţionată, nejustificată, a numărului 112Apelul meu va fi justificat!
Cu schimbarea buletinului este cam greu din cauza unor probleme de familie nu am toate actele necesare, de aceea intreb acum ca sa pregatesc din timp demersurile legale!
va puteti face carte de identitate provizorie pana cand aveti toate actele.
yoyoyo2012 a scris:
- prin faptul ca voi solicita 112 iar agentii de politie vor constata pe loc ilegalitatea si tre sa intocmeasca un proces verbal sau ceva de genul... ?
Daca ma voi judeca cu Diriginta pot solicita daune morale si materiale? Am sanse de castig reale? Eu as banui ca da din moment ce este o lege in vigoare!
Dacă sunați pentru așa ceva la 112 veți fi amendat. Acolo se sună când vă este viața în pericol, nu pentru certuri cu poștărița.
N-aveți nici cea mai mică șansă la daune de niciun fel. N-ați suferit nicio prejudiciu pentru care să fiți despăgubit.
Faceți câte o sesizare la Ministerul Muncii: relatiicupublicul@mmuncii.gov.ro
și la Casa Națională de Pensii: petitii.sesizari@cnpp.ro
Până luna viitoare veți avea răspunsurile și le arătați duamnelor că n-au dreptate.
mie mi se pare mai simpla varianta de a va schimba buletinul, ca puteti, birourile lucreaza.
1. Chiar poate, orice persoana poate sa incalce legi, in Romania, inclusiv statul.
2. Ba da, dar trebuie s-o dovediti in instanta.
3. Va schimbati buletinul, sau va judecati cu persoanele ce incalca legea. Oricum , in conditiile de acum, cu respectarea termenului de a cere acest lucru, cu programare inainte, va ia cel putin doua saptamini. Ce alegeti ?
Ati fi multumit chiar daca respectivul functionar este o femeie cu vreo 3copii , parasita de sot, care nu stie ce va pune pe masa dupa ce va plati rata la banca ?
Sa stiti ca si daca gasiti un portmoneu cu bani pe strada trebuie sa-l predati organelor, ca altfel e infractiune,Chiar visez sa gasesc un diplomat cu un milion euro ratacit de vreun milionar gura-casca sa-mi pot indulci si eu viatza asta amara! Legile astea sunt aberante si inumane de-o falsa moralitate menita sa ne tina saraci si tristi , menita sa sustina o viatza amara! Sa nu uitam gramada de bani ce se invarte prin institutiile pline de nepotisme si incompetenti prin care se face rocada de fiecare data cand un nou guvern preia puterea, pioni diferiti dar aceeasi incompetenta! Aceste legi ale societatii contravin legii Universului/Naturii unde cine pierde banii intrun fel a meritat iar cine i-a gasit la fel a meritat, a avut nevoie de ei!