avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Activitate Ionita Cristina Avocat

Activitate Ionita Cristina Avocat

Buna ziua.

Puteti face o Adresa la Casa Judeteana de Sanatate la care sunteti asigurat si le puteti cere informații.
Buna,

Iti las un link si despre Sindromul post-avort. Multe cupluri se despart daca fac avort. Daca amandoi va doriti copilul, exista posibilitatea sa il dati spre adoptie daca nu va veti putea ocupa de el. Ca sa afli daca este al tau, poti sa nu il recunosti initial, pentru ca voi oricum nu sunteti casatoriti. Dupa nastere, poti sa ii faci un test de paternitate si te asiguri ca este al tau.

[ link extern ] /

Iti doresc sa iei decizia in interesul copilului.

Răspuns la discuția Intretinere
Depinde ce scrie in Regulamentul asociatiei. Sa discute cu Presedintele asociatiei sau cu administratorul.
Depinde ce clauzele contractului. In contract este mentionat termenul de scadenta al facturilor. De la acea data calculati 3 ani. Termenul se calculeaza pentru fiecare factura in parte.

Puteti verifica pe portalul instantelor de judecata daca introducerii cererii de chemare in judecata. Astfel, puteti verifica daca au trecut 3 ani de la scadenta facturilor si pana la inregistrarea dosarului(nu conteaza cand ati primit cererea de chemare in judecata, ci data la care ei au introdus actiunea).

Daca nu va descurcati, pentru a nu fi decazut din termenul de a invoca prescriptia, mai bine invocati exceptia prescriptiei prin intampinare(atentie la termenul de formulare al intampinarii).
Răspuns la discuția preaviz
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu va dati demisia inainte de a pleca, este posibil sa va oblige sa mai veniti la munca conform celor stipulate in Contractul de munca. Depinde ce va intereseaza.
Răspuns la discuția Prioritatea copiilor
Copiii nu au prioritate, din ce cunosc. Au prioritate persoanele care se programeaza.
Cuatati-l dupa nume pe portalul instantelor de judecata la Judecatoria/Tribunalul unde isi are domiciliul.
Răspuns la discuția Sunt obligat sa fac doua meserii!
Daca in fisa postului scrie ca aveti doar atributii de electrician, este un abuz si puteti refuza prestarea activitatii de mecanic.
Răspuns la discuția Buna ziua
Daca veti divorta, va trebui sa să înțelegeți cine ramane cu imobilul sau cine nu și cine preia obligatia de intretinere a socrilor. Sau, îl puteti partaja in natura, daca este posibil. Daca nu va intelegeti, va hotara instanta.
Răspuns la discuția schimbare propriatar masina
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu mama dvs faceti contract de vanzare si radiati masina de pe numele dvs., pentru ca bunurile dobandite in timpul casatoriei cu sotul sunt considerate bunuri comune.