avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Activitate irun

Activitate irun

Multumesc frumos!


Buna ziua. Am un prieten care timp de 1 an si jum a fost cercetat ptr o chestie usoara. Acum a primit raspuns din partea procurorului sa se prezinte in instanta ptr confirmare renuntare urmarire penala. Intrebarea mea este: ce ar trebui sa faca? sa mearga cu avocatul? sau singur. ce pasi sunt de urmat? Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Lucrul fara autorizatie
Va multumesc frumos !!!
Răspuns la discuția Lucrul fara autorizatie
În ce consta sancțiunea?
Ce se intampla daca deții un service auto fara autorizație?
Răspuns la discuția vechime in munca
Multumesc frumos !
Răspuns la discuția vechime in munca
Dupa calculul meu in aprilie 2019 implinesc 15 ani de munca.
Buna ziua. Din anul 2004 (aprilie) lucrez intr-o institutie bugetara (muzeu). intrebarea mea este urmatoarea: ce procentaj mi se acorda la salatiu si cate zile zile de concediu ?
buna ziua. am si eu o nelamurire. tatal meu are un dosar depus la anpr. din 2007. acum trebuie sa-i vina titlu de plata. am inteles ca se plateste la pretul la care a fost evaluat pamantul atunci. nu ar trebui sa actualizeze pretul? Va multumesc!
Buna seara. lucrez intr-o institutie de stat si am si eu o nelamurire. la cat timp se poate avansa pe urmatoarea treapta profesionala mentionez ca am 2 ani de la umtima promovare. si as mai avea o intrebare: este legal sa se faca promovari pe un post cu studii superioare in conditiile in care acea persoana abia a intrat la facultate? va multumesc.