avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate paul1851

Activitate paul1851

9 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara. Numai la o companie de stat se putea intampla asa ceva. Sa fii angajat pentru 2 saptamani si sa primesti prima :))
O seara buna sa aveti.
13 din 13 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va inteleg deloc. Initial am vrut sa tac din gura, dar nu ma pot abtine.. 420 de lei ii poate obtine orice persoana necalificata in 3 zile de munca. Si la cat de mare este cererea de personal in toata tara, nu inteleg de ce ati apela la astfel de imprumuturi dubioase din care ati putea iesi extrem de prost..
Răspuns la discuția varsta pensionare
Poate au aparut in ultimii 2 ani de cand am intrebat ultima data. Nu sunt la curent si de aceea am cerut sfatul dumneavoastra. Multumesc
Răspuns la discuția varsta pensionare
Buna ziua. Revin cu rugamintea de a calcula data de pensionare pentru socrul meu dupa modificarile legislative aparute. A lucrat pe toata perioada de la ultimul raspuns, mai putin 1 luna. Multumesc tare mult pentru raspunsuri.
Ciudat este faptul ca ei tocmai de acest lucru se leaga- angajare la acelasi angajator. Cand ajung acasa va arat raspunsul lor. Se bazeaza pe articolul 16, alin. 3, litera c...

Cornel Vasile a scris:

Nu conteaza acest aspect.

Dupa mai mult de 40 de zile de la depunerea contestatiei, s-a trimis raspunsul din partea agentiei. Pe motiv ca s-a reangajat la acelasi angajator(art 16, alin. 3, lit. C), trebuie restituita ICC pe toata perioada. Ce se poate face mai departe?
Multumim mult pentru ajutorul dat.
Contestatia se face direct la Agentie sau la judecatorie?
Este vre-un termen in care se poate face Contestatie?
Inca ceva.. conteaza ca a fost vorba de acelasi angajator?
Dar citatia a venit pe toata perioada de 8 luni (1233*8=9864 lei). Ce ar putea face?
Multumim mult pentru raspunsuri .
O intrebare v-as ruga. Plafonul a fost de 308,25 lei / luna pentru intreg anul 2017 sau la inceputul anului a fost mai mica?