avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Activitate gya_b_81

Activitate gya_b_81

buna ziua,
va rog mult daca stie cineva ce trebuie sa faca un operator economic (formulare de completat, declaratii, modalitate de calcul) pt. a plati aceasta contributie la fondul de mediu, procedura pt.declaratia care se face etc. mai multe informatii daca aveti pe aceasta tema , va rog din suflet ...ma confrunt cu aceasta situatie noua pt. mine. multumesc anticipat.
Răspuns la discuția cerere de transfer
buna, am inteles ca esti grefier. te rog mult imi poti spune cum este aceasta profesie, daca e asa grea cum spun toti. as vrea sa dau la sng si apoi daca voi lua, la fel ca tine ar trebui sa ma transfer daca va fi cazul . multumesc.
Răspuns la discuția SNG 2011
scuzati ignoranta, voiam sa stiu daca aceasta adresa, citatie sau hotarare de redactat la eliminatorie se da gata facuta de comisie iar concret proba consta in transcrierea pe calculator sau trebuie intocmita,gandita de fiecare pe baza elementelor date.
multumesc
Răspuns la discuția SNG 2011
Buna tuturor! Am si eu doua intrebari legate de sng
1.dupa terminarea celor 6 luni am inteles ca se va face repartitie pe post in f-ctie de medie.Repartitia e pe un post pe durata nedet.?Adica esti sigur de post sau e posibil sa te trezesti dupa o perioada iarasi in situatia anterioara si sa o iei de la capat cu invatat, concursuri etc.
2.voi care va orientati spre sng sunteti proaspat absolventi de drept sau v-ati decis mai tarziu dupa 4,6,7 ani de la absolv. facultatii de drept, dupa ce ati avut alte locuri de munca,sa va mobilizati pt. o cariera in domeniu.
Deci sa inteleg ca perioada în care o persoană beneficiază de concediu şi indemnizaţie pentru creşterea copilului este considerată perioadă asimilată doar stagiului de cotizare în sistemul public de pensii reglementat de Legea nr. 19/2000, modificată şi completată si de asemenea, este asimilată stagiului de cotizare în vederea stabilirii indemnizaţiilor de asigurări sociale de sănătate prevăzute de O.U.G. nr. 158/2005.


Buna ziua,
as avea o nelamurire referitor la stabilirea dreptului de somaj, respectiv daca se ia in considerare concediul de maternitate si concediul crestere copil pana la 2 ani in stabilirea cuantumului indemnizatiei de somaj si a perioadei pt. care se acorda somajul pt.ca stiu ca reprezinta vechime in munca.
Multumesc
buna ziua,am o intrebare referit. la Conc. medical pt. boala din categoria A, neoplazii, sida, tuberculoza,etc.pt. care indemniz. este 100% din media veniturilor pe ultimele 6 luni si pt. care stiu ca nu este necesar stagiu de cotizare obligatoriu de 22 zile, ma intereseaza daca primele 5 zile sunt suportate de angajataor sau se platesc integral de Fondul unic de asigurari sociale de sanatate.
multumesc.
multumesc pt. promptitudinea cu care mi-ati oferit raspunsul dvs.


Buna ziua, am 2 intrebari
1)pot incheia un act aditional pt. modific salariu si functie salariat la contr. de munca pe 14.09.2011 pe care sa-l completez in revisal si sa-l transmit pe 15.09.2011 si care sa-si produca efecte retroactiv incepand cu 01.09.2011?
2)pot intocmi un contr. de munca pe 13.09.2011 sa-l completez in REVISAL si sa transmit Revisalul pe 14.09.2011 urmand ca salariatul sa inceapa activitatea pe 18.09.2011?