avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate Angheluta

Activitate Angheluta

Răspuns la discuția Este legal?
Bine dar cum ramane cu drepturile omului? Un maneger chiar poate face ce vrea in firma? In contractul pe care l-am semnat la angajare nu se specifica asta si in plus nici nu cred ca a fost ceruta semnatura din partea sindicatului .Nu se tine cont nici de normele impuse de pompieri prin care angajatorul se obliga sa asigure locuri special amenejate pentru fumatori?
Buna seara!Sunt in concediu de crestere a copilului dar in curand cei 2 ani se vor termina si va trebui sa ma reantorc la munca.Inainte sa nasc am avut contractul pe perioada nedeterminata, acum tot asa mi-l vor face?Ce drepturi am la intoarcere dupa noul cod al muncii?Va multumesc!
Discuție Este legal?
Buna seara!Va rog,mult sa ma lamuriti cu o problema! Lucrez la o firma privata iar noul director general de o saptamina a desfiintat locurile special amenajate pentru fumatori impunandu-le angajatilor ce au acest viciu sa nu mai fumeze in nici un alt loc din interiorul inteprinderii.Este legal?Ce se poate face in aceasta privinta?
Buna seara!Va rog mult daca puteti sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:sunt nascuta in ianoarie 1959 si am22 de ani vechime;la ce varsta ma pot pensiona?Aceeasi intrebare o am pentru sotul meu nascut in mai 1957 si care are o vechime totala cu tot cu grupe de23 de ani.Va multumesc anticipat