avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voi avea tot contrac pe perioada nedeterminata?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voi avea tot contrac pe perioada nedeterminata?

Buna seara!Sunt in concediu de crestere a copilului dar in curand cei 2 ani se vor termina si va trebui sa ma reantorc la munca.Inainte sa nasc am avut contractul pe perioada nedeterminata, acum tot asa mi-l vor face?Ce drepturi am la intoarcere dupa noul cod al muncii?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:36, 14 Septembrie 2011
Contractul a fost suspendat pe perioada CCC. Va reintoarceti in activitate pe acelasi contract, nu vi se va face altul. Cu cateva zile inainte de reluarea activitatii depuneti la angajator cerere de incetare a suspendarii contractului si reluarea activitatii. Beneficiati de drepturile avute anterior actualizate eventual conform CCM aplicabil sau RI si de acelasi loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea din maternitate TA TA buna! am avut contract de munca pe periada nedeterminata. in locul meu a fost angajta alta persoana cu contract de munca pe perioada determinata de 1 an. ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din cic mona_lisa mona_lisa Buna ziua! Lucrez la o societate de asigurari in prezent fiind in concediu de crestere a copilului pana la sfarsitul acesteti luni. Daca doresc sa nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Geanina Muntean Geanina Muntean Buna ziua, pot beneficia de indemnizatie crestere copil daca nu am un contract pe perioada nedeterminata la locul de munca? Mentionez ca lucrez la aceasta ... (vezi toată discuția)