avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate bjn

Activitate bjn

In urma decesului bunicilor de petata a ramas o casa si cateva terenuri extravilane , as dorii sa stiu daca pot inscrie fara cauza legitima in CF
entionez ca parintii meu s-au ocupat de plata imozitului si toate cheltuielile de inmormantare .
As dorii sa fac acest lucru deoarece tatal maeu a mai avut 2 frati in prezent decedati iar verisorii nu s-au mai aratat pe aicii de ani intregi , nevenind nici la inmormantarea bunicilor.
Indicat ar fii sa ai liceul , daca nu minim 10 clase si cursuri in domeniul in care vrei sa accesezi fonduri , se organizeaza astfel de cursuri de catre Directiile de Agricultura .
Răspuns la discuția Indemnizatie responsabil arhiva
Multumesc pentru raspuns.
Solicitarea sa faca referire la art.31 din Legea 188/1999?
Răspuns la discuția Indemnizatie responsabil arhiva
Baza legala care ar fii?
Răspuns la discuția Acordare spor vechime
Multumesc pentru raspuns ,dar as mai dorii sa intreb de cand se calculeaza , din 2008 sau din 2011 cand am devenit functionar public?
Buna seara,
Sunt functionar public , ocup functia de agent agricol iar in data de 20.05.2013 am fost desemnat prin dispozitie de primar si responsabil cu arhiva.
As dorii sa intreb ce indemnizatie pot primii pentru aceasta sarcina in plus.
Multumesc anticipat.
Buna ziua,
Sunt angajatul unei primarii din 01.12.2008 , pana la data de 01.10 2011 am fost angajat ca functionar administrativ , ulterior acestei date am devenit functionar public ocupand prin concurs un post de agent agricol, post pe care sunt angajat si in prezent .
Intrebarea mea este , daca pot beneficia de sporul de vechime in munca ?????
Discuție Salarii
Buna seara! Sunt angajat din data de 01.12.2008 ca functionar administrativ , de curand am ocupat prin concurs functia de executie Referent (Agent agricol )-grad debutant.
Intrebarea mea in conditiile de fata ce salariu ar trebui sa primesc ?