avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate Blackmoon

Activitate Blackmoon

Răspuns la discuția Livret de familie
Va multumesc pentru amabilitate si raspuns! Am formulat aceasta intrebare deoarece vrem sa ne stabilim in Spania si autoritatile de acolo ne cer acest livret de familie pentru eliberarea actelor.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sunt la a doua casatorie, am un minor in intretinere din cea anterioara (hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila), doresc sa stiu daca este posibil/legal, ca minorul sa fie trecut in livretului de familie a celei de a doua casatorii).

Multumesc pentru raspuns,
Dorina Grigorie
Buna seara,
Am urmatoarea problema:mi s a ridicat autoturismul pe motiv ca nu am asigurat cel putin 1 m pentru circulatia pietonilor...bun, am platit sa mi ridic autoturismul dar pe langa plata ridicarii am primit si amenda si 3 puncte penalizare. Am refuzat semnarea procesului verbal si mi l au trimis prin posta...nu mi se pare normal sa mi se ridice bunul si sa mi se dea si amenda, plus puncte penalizare.
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac, este posibil sa recuperez ceva din prejudiciu???
Va multumesc,
Florina
Răspuns la discuția schimbare nume dupa divort
multumesc pentru amabilitate si raspuns.
Răspuns la discuția schimbare nume dupa divort
multumesc pentru raspuns...vreau sa evit discutiile cu el si pana la urma sa renunt eu la numele lui....este posibil?care ar fi procedura?
Buna ziua, va rog sa ma consiliati in urmatoarea problema: in urma cu doi ani am divortat de comun acord, fostul sot la cererea mea si a dat acordul ca eu sa i pastrez numele (eu trebuia sa plec din tara si nu aveam timp sa fac schimbarea actelor).Acum fostul sot imi cere sa renunt la numele lui si sa revin la numele avut inaintea casatoriei.Imi poate intenta proces pentru acest lucru?si daca eu nu sunt in tara, in cazul in care imi intenteaza proces si eu nu pot fi prezenta, ce se intampla?
Va multumesc pentru raspuns.
Florentina
Discuție litigiu
Buna seara, va rog sa ma consiliati in rezolvarea urmatoarei probleme:pe data de 18.10 a.c mi s-a pus in fata decizia desfiintarii locului de munca, fara notificare prealabila, fara oferirea unui alt post...m-au pus sa semnez decizia, dupa care mi-au spus ca imi ofera 2 salarii compensatorii.Va rog sa-mi spuneti ce sanse am sa atac aceasta decizie in tribunal, avand in vedere ca sunt si singura intretinatoare a familiei (sunt divortata si am in ingrijire un minor in varsta de 3 ani)
Va multumesc si astept un raspuns rapid din partea dumneavoastra.