avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate cristinasova

Activitate cristinasova

Buna ziua, in cazul achizitiei unui bun cu taxare inversa, la vanzarea acestuia se factureaza tot cu taxare inversa sau se percepe TVA?
Buna ziua, in cazul unei salariate gravide care si-a luat concediu medical din data de 02.12.2021 si a nascut pe data de 14.01.2022, cat este obligatoriu sa mai stea in concediu mediacal dupa nastere (42 zile), ce acte trebuie sa am eu la dosar pentru suspendare in vederea CCC si ultima intrebare va beneficia de CCC dupa cele 42 zile adica din data de 25.02.2022 pana pe 14.01.2024? Va multumesc
Răspuns la discuția SOMAJ
va multumesc frumos
Răspuns la discuția SOMAJ
adica trebuie sa-l anunt din data de 30 iunie ca intra in preaviz iar cu data de 30 iulie (cand se incheie concediul de odihna) va intra in somaj, este corect?
Răspuns la discuția SOMAJ
Voiam sa va mai intreb daca se poate sa-i anunt in timpul concediului de odihna ca se vor desfiinta posturile respective, iar din 30.07 sa intre direct in somaj, se poate?
Discuție SOMAJ
Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cum pot proceda cu 2 salariati ai caror posturi se vor desfiinta, specific ca ei intra in concediu de odihna din data de 01.07 pana in data de 29.07, apoi as vrea sa-i trimit in somaj, cum pot proceda ca sa fie legal, ce acte trebuie sa intocmesc, cand trebuie anuntati? Va multumesc anticipat!
Buna ziua! Un calcul pentru conediu de odihna pe 1 an, am avut concediu in august 2019 si voi lua in august 2020, va rog ma puteti ajuta cu calculul detaliat cati bani trebuie sa iau (mentionez ca am salarul minim pe economie, fara alte sporuri), va multumesc
Buna ziua, am doua situatii pe care va rog mult sa ma indrumati astfel incat sa pot inchide corect contractele de muna:
1. Un salariat a plecat in Italia din data de 11.01 fara demisie deci fara a anunta, l-am pus absent nemotivat pana astazi, cum pot sa-i inchid cartea de munca ( administraorul vrea sa-i inchida cu litera i se poate?)
2. O salariata care a fost in concediu medical din luna septembrie nu s-a mai prezentat la munca ultimul medical fiind pana pe data de 11.01, la fel ma intereseaza cum pot sa-i inchid cartea de munca
Răspuns la discuția OPERARE REVISAL
Cine ma poate ajuta cum se poate remedia greseala in REVISAL? Anfajata vrea sa faca u.n credit si apare pe raport salariat suspendare cu acordul partilor, nu prea o avantajează
Discuție OPERARE REVISAL
Buna seara! S-a operat gresit in Revisal la un contract de munca in loc de suspendare pentru crstere copil, s-a operat suspendare cu acordul partilor, cum se poate remedia greseala avand in vedere ca s-a facut decizie de suspendare, implicit decizie de reluare activitate deoarece contractul este suspendat in 10.02.2015 iar reluarea este pe 10.02.2017, afecteaza cu ceva contractul respectivei persoane? Va rog un raspuns urgent!!!