avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate andre80andre

Activitate andre80andre

as avea o intrebare: daca lucrez tura de 16 ore ,adica de la 16.00-08.00 a doua zi dimineata, este legal sau nu sa am 48 ore libere.si de asemenea daca lucrez 24 de ore sa am tot 48 de ore libere.se poate?? si ce se intampla daca eu nu sunt de acord cu programul impus de conducere? poate sa ma concedieze?sa mi faca referat? multumesc
ma intereseaza sa stiu daca pot inainta demisia la zi,cu toate ca in contractul indiv de munca scrie de preaviz 15 zile calendaristice? si ce inseamna 15 zile calendaristice? cu tot cu sambata si duminica sau fara? multumesc.
buna ziua,
sunt receptionera la un hotel si m ar interesa sa stiu daca este legal sa lucrez ture de 12 ore cu 24 ore libere si 12 ore de noapte cu 48 ore libere,daca in contractul individual de munca este stipulat la Durata muncii: "durata timpului de lucru fiind de 8 ore/zi,40 de ore/saptamana". vreau sa precizez ca in conditiile in care eu lucrez in ture, am lucrate 180 de ore sau 192 de ore pe luna, in functie de luna. de asemenea pe timpul noptii ar nu beneficiez de nici un spor.
dupa un timp am primit un act aditional la contractul indiv de munca prin care se specificau mai multe modificari. acest act nu este semnat de director. se poate considera adevarat sau valid?