avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Activitate maria_2012

Activitate maria_2012

Buna ziua. Am castigat in instanta impreuna cu alti colegi sporuri restante. Am apelat la un executor judecatoresc si am vrea sa stim daca in acest caz angajatorul are dreptul sa plateasca esalonat aceste sume fara acordul nostru.
Multumiri.
Răspuns la discuția Executare silita
Va multumesc. Daca sa zicem , am semnat un contract cu executorul iar acesta demareaza procedura si intre timp compania imi plateste sumele datorate, cine achita onorariul executorului?
Inca odata multumesc.
Buna ziua. Lucrez la o companie de stat si am castigat in instanta drepturi salariale ( sporuri restante aferente salariului de baza). Compania refuza punerea in aplicare a hotararii definitive a Curtii de Apel . Pot initia procedura de executare silita pentru recuperarea acestor drepturi castigate in instanta?
Multumesc mult.
Buna ziua si Craciun fericit tuturor.
Astazi de Craciun lucrez, voi lucra si maine deoarece am #-oserviciu de 12/24. Cum mi se calculeaza efectiv plata pentru aceste zile? Sau cate zile libere primesc pentru o zi lucrata in sarbatoare legala? Lunar depasesc norma de ore legala, ni se acorda cate o zi libera la fiecare 12 ore suplimentare, dar cum ramane cu orele lucrate in zilele de sarbatori legale?
Va multumesc.#-o
Buna seara. Care este diferenta intre orele suplimentare si cele "festive"? Efectuez serviciu de ture 12/24 , adica lucrez sambata, duminica si alte sarbatori legale in functie de programul lunar. Daca norma de ore lunara este de 168 de ore iar eu nu o depasesc, dar am lucrat sambata , duminica si alte sarbatori legale 50 de ore, cum sunt considerate aceste 50 de ore? Si cum se platesc?
Va multumesc.
Tip solutie: fără casare
Solutia pe scurt: Admite apelul formulat de pârâta-apel..................... împotriva Sentinţei civile nr.............. din 26.06.2013 pronunţată de ........ în Dosarul nr. în contradictoriu cu reclamantul-intimat . Anulează sentinţa civilă apelată şi judecând cauza va respingere acţiunea. Fără cheltuieli de judecată. DEFINITIVÃ. Pronunţată în şedinţă publică, azi 27 noiembrie 2013. .
Document: Hotarâre...................
Ce mai pot face? Ar mai fi o cale de atac? Este vorba de un conflic de munca.In
aceeasi speta, acelasi avocat, difera doar numele, solutiile sunt diferite. Unde ma mai pot adresa?
Multumesc.
Răspuns la discuția Succesiune
Va multumesc mult.
Răspuns la discuția Accident feroviar soldat cu deces
Multumesc tuturor penru raspunsuri.
Discuție Succesiune
Buna seara. Recent ne-a decedat singurul copil pe care l-am avut. Acum, in cazul decesului meu sau al sotului , cine este considerat mostenitor legal. Eu nu am frati, dar sotul meu are.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Accident feroviar soldat cu deces
Pai fata mea avea 32 de ani. Nu e treaba politiei sa faca cercetari?