avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters236426

Activitate ContSters236426

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
[ link extern ] /
Aici găsiţi toate detaliile legate de examenul de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri, atmosfera de la cursuri şi multe multe altele. Abonaţi-vă!
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Astăzi a avut loc festivitatea de deschidere a cursurilor SNG și mie, personal, mi-a plăcut. O atmosferă frumoasă, promițătoare, sobră și multă așteptare pentru profesionalism din toate părțile. Voi reveni cu detalii legate de această etapă pentru toți cei interesați de orice aspecte legate de SNG, care nu se pot afla decât de la sursă. Le voi publica pe blogul meu, dar până atunci puteți să îmi urmăriți profilul de facebook, pentru mai multe informații: Adrian Tao. De asemenea, vă invit să vă înscrieți în grupul TESTE GRILÃ PENTRU ADMITEREA ÎN PROFESIILE JURIDICE, care sper să ne ajute pe toți în cariera juridică, cât se poate.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Am adăugat grile juridice noi pe grupul de facebook TESTE GRILÃ PENTRU ADMITEREA ÎN PROFESIILE JURIDICE. Vă invit cu drag!
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Articol nou pentru pregătirea examenelor de admitere în profesia de magistrat, grefier, executor judecătoresc, notar public, avocat.
Găsiti mai multe informatii pe contul Adrian Tao. Multumesc,
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Salutare! Am creat un grup pe facebook, numit "Teste grila pentru admiterea in profesiile juridice" unde voi posta grile pentru admiterea la INM, SNG, avocatură și celelalte profesii juridice. Vă propun tuturor celor interesați sa vă înscrieți și să participați activ. Eu ma angajez sa postez grile cat de des pot, atât concepute de mine cât și din cărțile pe care le am. Așa vom știi că cei care suntem acolo agreăm ideea de a face o muncă comună pentru a ne facilita procesul de învățare și pentru a dezbate probleme juridice. Vă aștept!

teste.juridice@groups.facebook.com
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Salutare! Am creat un grup pe facebook, numit "Teste grila pentru admiterea in profesiile juridice" unde voi posta grile pentru admiterea la INM, SNG, avocatură și celelalte profesii juridice. Vă propun tuturor celor interesați sa vă înscrieți și să participați activ. Eu ma angajez sa postez grile cat de des pot, atât concepute de mine cât și din cărțile pe care le am. Așa vom știi că cei care suntem acolo agreăm ideea de a face o muncă comună pentru a ne facilita procesul de învățare și pentru a dezbate probleme juridice. Vă aștept! Iar contul meu de facebook este ADRIAN TAO. Succes!
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Inca o data felicitari admisilor. Din punctul meu de vedere, cei care sunteti admisi nu va mai faceti probleme cu contestatiile. Bucurati-va de succes si invatati in continuare! Toate bune!
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Eu sunt un fericit! Am obținut media 9,08 și sunt mulțumit. Pentru sugestii legate de invățat, vom tine legătura, am un blog juridic pe care nu il pot aminti aici, pentru a nu face reclama. Ma gasiti pe facebook cu numele Adrian Tao. Personal, mi-am facut conspecte dupa intreaga materie de invatat, am scris integral dispozitiile legale din cod si legislatie si am invatat dupa scrisul meu. Eu asa ma simt bine si implinit. A luat timp, dar se pare ca a meritat efortul. Am incercat si la Institutul National al Magistraturii, insa anul acesta nu am reusit acolo. Va veni si randul lui. Felicitari tututor si, pentru cei care nu ati reusit, daca va doriti cu adevarat, trebuie sa munciti la asta, sa invatati temeinic si sa faceti asta in fiecare zi. Eu am invatat chiar si in momentele de la examen pana acum si continui sa o fac pentru ca vreau sa stiu cat mai multe si cat mai bine. Voi reveni si cu alte mesaje.
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Salutare...si eu sustin examenul de admitere la INM. Va intereseaza sa postez scurte schite privind temele pentru admiterea la INM si sa discutam pe ele? Cred ca ne-ar ajuta pe toti, inclusiv pe mine, facandu-le in timp ce studiez. Ce ziceti?
Spor,
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2012
Salut tuturor. Oameni buni, cum invatati voi pentru admiterea la Institutul National al Magistraturii?
Care este metoda voastra?
Va multumesc.