avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate daniel2766

Activitate daniel2766

Răspuns la discuția Drepturi boli profesionale
Multumesc pentru raspunsuri si daca am nevoie de consultanta cum iau legatura cu dv.
Răspuns la discuția Drepturi boli profesionale
Multumesc pentru lamurire,deci primesc rambursari de cheltuieli numai cei care nu sant pensionati ,dupa pensionare si incadrati intrun grag de invaliditate nu mai primesc nimic.
Multumesc
Răspuns la discuția Drepturi boli profesionale
Multumesc,as mai avea o itrebare ce inseamna rambursarea de cheltuieli sau ce fel de cheltuieli se ramburseaza.
Răspuns la discuția Drepturi boli profesionale
Multumesc ,
Din pacate mai trebuie sa ma duc la comisie inca multi ani si am acel plan de recuperare care cei de la IF nu a vrut sa l ia in considetatie la depuneri cereri pt bilet,a ramas ca ei canu am dreptu la biletu gratuit,am cerut sa vad legea si atunci ma pasat pt cind vine biletu si atunci o sa vada daca se aproba sau nu.
Mentionez ca pe una dintr decizile de pensionare apare pensoe de invaliditate boala profesionala.
Am cumparat biletul pana la urma depunind cereri de lamurire a situatiei daca am drptul la bilet de tratament si ce alte drepturi ca pe vorbe am vazut si tot odata am cerut recuperarea costului biletului de tratament.
Credeti ca am vreo reusita sau numai in instanta se poate rezolva,ca ma m saturat de aroganta celor de la BP si CP parca toti santem niste prosti.
Multumesc ca exista oameni ca dv.
Răspuns la discuția Drepturi boli profesionale
Multumesc,
Am citit si la puctu 28 scrie ca conform art 22 din legea 346/2002 beneficiaza de bilet gratuit la tratament cei cu BP .
Daca am platit biletu pot recupera bani ,sau ce inseama rambursari de cheltuieli ,care sant cheltuielile rabursate.
Sa schimbat cumva legea in vederea acordari de bilete tratament si alte drpturi care pot beneficia.
Ani trecuti am beneficiat de bilete de tratament de la CPMB dar de anul acesta cand ma m mutat la IF au spus ca nu au mai acordat de 2 ani pentru ca sa schimbat legea si am fost nevoit sa l cumpar.
Mentionez ca sant pensionat gradul 2 si am si fisa PB2.
As dori consultanta va rog.
sant pensionat pe caz de boala din 2011 si cred ca nu mi-sa calculat corect pensia si am vazut cum lucreaza cei de la casa de pensi,mai mult te pune pe drumuri ca sa-ti afli drepturile.cand am depus dosarul de pensionare am depus mai multe adeverinte de grupa 2 a 13 ani si acum o saptamna am constatat ca nu s-au depus la cacul,in 2012 mi-sa scimbat decizia medicala din boala obijnuita in boala profesionala si cand am dus fisa bp2 m-iau spus ca nu se schimba nimic si acum cand am fost sa cer un buletin de calcul si am intrebat de ce nu sa schimbat decizia din boala obijnuita in boala profesionala cum a shimbato la comisia medicala au zis ca nu ma ajuta cu nimic.dupa cateva zile am trecut sa iau buletinu de calcul mau anuntat cami-a venit raspuns la o sesizare cu scimbarea deciziei din boala obijnuita in profesionala ,dar eu nu am facut nici o sesizare.doresc un consult contra cost .multumesc
Răspuns la discuția Concediu medical
in caz ca a dat faliment si a intrat in insolventa ce mai este de facut. o sa ma duc cu copile concediului medical la casmb si mai am o adeverinta in care angajatorul scrie nr de zile cm sicontu unde vireaza contributia penru fondu de sanatate.daca nu a facut plata si mi-a eliberat aceast adeverinta nu ar trebui ca cei de la casmb sa sesizeze neplata,eu ce vina am si ma tot pune pe drumuri.multumesc pentru raspunsurii,cu stima.
Răspuns la discuția Concediu medical
in caz ca angajatorul nu a platit ce este de facut.
Răspuns la discuția Concediu medical
am uitt sa precizez ca acum sant pensionar pe caz de boala.