avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Activitate rodaf

Activitate rodaf

Răspuns la discuția Reincarcari electronice Paypoint
-
Răspuns la discuția Reincarcari electronice Paypoint
Multumesc mult.
Buna seara. Va rog, am nevoie de o explicatie. Am o societate neplatitoare de tva si mi-am instalat aparat pentru incarcari electronice. Facturile de la paypoint pentru vanzarea de incarcari electronice le primesc o data pe saptamana. Nu stiu in ce cont sa inregistrez incasarile, facturile si tot ce tine de paypoint, In casa de marcat trebuie facut departament separat pentru incarcari electronice? Va multumesc.
Bună ziua,
Imi puteti spune ce acte trebuie să trimit la casa de sănătate pentru un angajat care a fost in concediu medical de carantina?
Buna seara.
Am un II si nu stiu daca comisionul de la incasarile paypoint se impoziteaza, si daca da, unde trec aceasta valoare in declaratia unica?
Multumesc
Răspuns la discuția Datorii pfa 2020


rodaf a scris:

Contribuții la pensii nu se plătesc?
Multumesc

Răspuns la discuția Datorii pfa 2020
Contribuții la pensii nu se plătește?
Multumesc
Ce datorii are de achitat un PFA pt anul 2020 daca veniturile sunt de 32000 și cheltuielile de 24000? Multumesc
Buna ziua. Am un caz in familie, matusa mea a ramas singura, i-a murit fiul si sotul, iar fosta nora vrea sa faca parte la apartamentul matusii mele. Fiul ei si nora erau divortati, i-a venit decizia de divort exact in ziua in care el a murit. Nora zice ca a anulat divortul si ca face parte la mostenire. Se poate asa ceva?
Buna seara, am infiintat societatea pe 16 iunie 2020 si mi-a cerut de la Anaf sa depun o declaratie de inactivitate sau ceva in 'zero', nu am inteles prea bine. Stiti cumva ce ar trebui sa declar