avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Activitate Crisxtn

Activitate Crisxtn

Ea nu dorește să se.mute aici. Doar ocazional. In vacante ar merge copiii la ea. Și-as vrea sa fie legal.
Buna ziua. Doresc să cumpăr o garsoniera in care să locuiască mama mea, care nu locuiește în aveai localitate cu mine. Ce acte trebuie sa întocmesc că sa fie in regula. Nu o sa plătească nici chirie nici cheltuieli. Fiind aici pentru a mă ajuta
Discuție Drepturi pfa
Buna ziua. Un coleg al sotului meu care lucreaza si are pfa beneficiaza de 500 ron pt ca are copil sub 2 ani de zile pt ca lucreaxa si plateste taxe de pfa? In baza a ce? Sotu si afla in aceasi situatie resp lucreaza si are si pfa.
buna ziua
socrum meu face pe 16 oct 2016 60 de ani. din 1973 aug lucreaza pana in prezent avnd 43 ani vechime cam 5 luni somaj in total cu tot cu concdiu fara plata.
are dreptul anul acesta sa intra in pensie anticipata. din care 1 an si 9 luni grupa 2 si timp de 4ani a vand doua joburi unul part time din 2012 augst pana in prezent
si cum se calculeaza? ultimile salarii pe cate luni. in prezent are brutul la un loc de munca 2300 resp cam 1650 net si de la celalal job 450 net

multumesc
Răspuns la discuția concediu crestere copil
Buna dimineata
multumesc pt raspuns, am totusi o nelamurile, colilul face 1 an pe 5 iulie, dar conform legii o luna trebuie sa stea tatal. eu ar trebui sa ma intorc pe 5 iunie la munca si el sa stea acasa cu copilu.
cum trebuie sa fac, sa fac cerere de prelungire cu 5 iunie la firma si sa astept pana la 1 iulie depunerea dosarului?

multumesc
buna ziua
eu sunt in concediu de crestere copil pe o perioada de un an. acesta perioada expira pe 5 iulie 2016, pot sa beneficiez de noua lege privind ccc prin prelungirea cu inca un an de zile?
multumesc
buna seara. ce declaratie se depune si unde pentru sediu fiscal al unui pfa
multumesc
buna ziua

concediu de crestere copil este luat in calcul la calcularea vechimii in munca?

multumesc
Răspuns la discuția concediu medical neinregistrat
nu concediu prenatal nu mi l a inregistrat ci concediul medical cat am fost la inceputul sarcinii?
nu este o problema ca nu o sa apara concediul medical la fel ca pe adeverinta celuilalt angajator
buna ziua

am avut doua contracte de munca, acum imi pregatesc dosarul pt CCC si am observat ca la una dintre firme, la care lucram 2 ore nu mi au fost inregitrate concediile medicale (timp cat am stat in spital si acasa, in luna 2 si 3 de sarcina) Se observa pe adeverinte ca nu corespund adeverintele, ce pot sa patesc? se poate sa primesc amenda pt nedeclararea sau neinregistratrea la ambele firme?