avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical neinregistrat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical neinregistrat

buna ziua

am avut doua contracte de munca, acum imi pregatesc dosarul pt CCC si am observat ca la una dintre firme, la care lucram 2 ore nu mi au fost inregitrate concediile medicale (timp cat am stat in spital si acasa, in luna 2 si 3 de sarcina) Se observa pe adeverinte ca nu corespund adeverintele, ce pot sa patesc? se poate sa primesc amenda pt nedeclararea sau neinregistratrea la ambele firme?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:59, 22 Iulie 2015
1. Nu este nici o problema desi nu inteleg de ce angajatorul nu v-a trecut in concediu de maternitate daca i-ati dus copie dupa certificatul medical de concediu de maternitate.

2. Si dvs. cum de nu ati vazut ca nu primiti indemnizatie pentru concediu de maternitate de la acel angajator?
nu concediu prenatal nu mi l a inregistrat ci concediul medical cat am fost la inceputul sarcinii?
nu este o problema ca nu o sa apara concediul medical la fel ca pe adeverinta celuilalt angajator
Nu are nici o relevanta ca la unul din angajatori nu apareti ca fiind in concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata-sarcina marina231095 marina231095 Buna ziua! Sunt angajata la firma X din 07.01.2019 avand contract pe perioada determinata pe 6 luni, el urmand sa expire in 07.07.2019. Acum sunt ... (vezi toată discuția)
Gravida fara concediu de maternitate beredenisa beredenisa Buna ziua sunt gravida si sunt salariata dar imi expira contractul de munca. Doresc sa ma angajez la o firma sa am continuitate urmez ca in septembrie sa nasc ... (vezi toată discuția)
Concediul medical si contributiile AdelinaH AdelinaH Buna ziua, in decembrie 2012 si ianuarie 2013, am fost in concediu medical. Momentan ma pregatesc de concediu prenatal. Problema este ca la Agentia de somaj ... (vezi toată discuția)