avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters241638

Activitate ContSters241638

Rezulatul final: in urma reclamatiilor formulate in stanga si in dreapta, s-a aplicat o amenda de 5000 lei presedintelui (care avea comision de la acea firma cu schele), iar accesul a fost permis cu mentiunea ca eventualele pagubele sunt suportate de firma ce executa lucrarea. Punct !
Imi pare rau ca nu m-am lovit eu de acest refuz si am avut "ghinionul" sa am vecini cu o inteligenta peste media de la pantof. Anul trecut am locuit intr-un bloc de garsoniere - 90% pensionari ursuzi si dificili. Solutia mea la refuzul vecinilor de a-mi preda cheia de la uscator, pentru care am platit amenajarea lui (fiecare etaj avea uscator) a fost simpla: nu folosesc si eu, nu foloseste nimeni, bete de chibrit in lacat de fiecare data cand vedeam rufe pe sarme. Au spart lacatul o data, de doua ori dupa care au cedat si m-au pus sa cumpar unul nou si sa le dau si lor cate o cheie. Atata timp cat la intretinere platesc cheltuieli pe cota indiviza, atata timp cat contribui la plata reparatiilor hidroizolatiei si nu numai, imi permit aroganta sa cer cheia de la acoperis pentru a monta cordelinele de tuburile de metal de pe bloc (fara a afecta in vre-un fel hidroizolatia, nu se creaza nicio paguba). Firma care urmeaza sa execute lucrarea a dat deja declaratie pe proprie raspundere ca nu va provoca nicio paguba, iar daca va provoca, va suporta cheltuielile de reparatii.
Jos Ceausescu!
Se doreste ancorarea unor cordeline, nu gazduirea unei petreceri. Este etajul noua iar costurile placarii cu polistiren cu schela este imens.
Referitor la : "se va avea in vedere mentinerea aspectului armonios si unitar al intregii cladiri
" , tot nu vad legalitatea in refuzul presedintelui de a permite accesul pe terasa .
Va rog sa raspundeti obiectiv.
Am un prieten care doreste sa termo-izoleze exteriorul aparartamentului insa presedintele blocului nu ii permite accesul pe terasa blocului pentru a ancora cordelinele alpinistilor utilitari, deoarece dansul are comision de la o firma care executa placari pe sistem schela in acel bloc. A facut reclamatii la primarie, asociatie, toata lumea ii da dreptate insa nimeni nu ia atitudine. Din cate stiu terasa blocului e proprietate comuna, insa ... degeaba.
Cum trebuie procedat pentru a obtine accesul cat mai rapid ?
Va multumesc.
Datoriile se pot esalona, vorbiti cu inspectorul care se ocupa de datoria dumneavoastra sa esaloneze si sa nu inceapa executarea silita, si cu siguranta veti gasi intelegere atata timp cat dovediti putina buna-credinta prin plata unei mici sume la un interval de timp.
Numai bine!
La CA Ploiesti e dezastru ... in momentul in care mi-a dat cuvantul, am incercat sa explic un detaliu informatic si dupa un minut a urmat clasica intrebare "si in concluzie ce doresti tu de fapt?" . La ICCJ ai foarte multe sanse (mi-a fost redusa pedeapsa de la 5 ani cu executare la 3 ani cu suspendare pentru aceleasi infractiuni - prejudiciu acoperit - daca are vre-o importanta), deoarece judecatorii de acolo sunt niste persoane competente in toate puterea cuvantului, cunosc termeni informatici, CITESC DOSARUL, NU TE OPRESC DIN ULTIMUL CUVANT (totusi incearca sa contesti obiectiv).
Mare atentie la incadrari deoarece nu exista o practica unitara iar procurorii fac incadrarile dupa ureche, citeste legile informatice cu mare atentie! Iti recomand articolele domnului Maxim Dobrinoiu [ link extern ] / .
Nu pune problema in fata instantei ca nu exista plangeri penale, tot infractiune ramane chiar daca UP nu se pune in miscare la plangere prealabila.
Am sa iti dau un mesaj privat cu numarul dosarului meu (nu stiu daca a fost motivat inca deoarece pe internet nu apare, insa in arhiva e posibil sa fie, sunt totusi 6 luni si ceva).
Ar fi bine daca te-ai angaja, daca te-ai inscrie la o facultate (daca nu esti deja) ... conteaza incredibil de mult faptul ca incerci sa te reintegrezi.
P.S. Se subintelege ca trebuie sa te opresti din "nebunii" si sa iti valorifici legal cunostiintele.
Mult noroc!
Transferurile WesternUnion nu vor fi poprite (cel putin daca ridicati banii in aceiasi zi). Probat.
Pleaca cu autocarul sau cu masina, nu o sa intampini probleme. Problema este ca instanta (nu procurorul) te-a eliberat fie sub control judiciar fie cu interdictia de a nu parasi tara/localitatea/judetul. In acest caz aeroportul a intocmit un proces verbal de constatare pe care il va inainta instantei iar la urmatorul termen de judecata procurorul va solicita revocarea masurii neprivative de libertate (am un prieten care a fost pus in aceiasi situatie, credea ca procurorul nu a prelungit masura, insa el era judecat pe fond cu interdictia data de instanta unde nu mai este necesara prelungirea, iar necunoasterea legii nu inlatura raspunderea penala).
Răspuns la discuția Folosire card titular sot
Cu o aparare buna cred ca va primi un mare NUP
Retragere ATM/Plata POS
Art. 27: Efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos
(1) Efectuarea uneia dintre operaţiunile prevăzute la art. 1 pct. 10, prin utilizarea unui instrument de plată electronică, inclusiv a datelor de identificare care permit utilizarea acestuia, fără consimţământul titularului instrumentului respectiv, se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 12 ani.