avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate water

Activitate water

Buna ziua! Am o problema cu tatal copilului meu de mai bine de opt ani. Sa incep cu inceputul: am trait cu tatal copilului 2 ani de zile fara forme legale , din aceasta relatie a rezultat un baietel acum in varsta de 8 ani si 3 luni. In momentul in care am fost sa scot certificatul de nastere ,tatal a zis ca isi pierduse buletinul , asa ca am trecut copilul doar pe numele meu( cei de la primarie mi-au spus ca pot schimba certificatul in decurs de 1 an ,in care pot trece si numele tatalui), deoarece trebuia inscris la un medic de familie pentru vaccinuri, dosar medical, trecut in evidenta ,etc... Tatal lui a zis ca il va recunoaste si ca ii va asigura toate cele necesare. Dar nici pana n ziua de azi nu a facut acest lucru. Ce pot face pentru a obtine pensia alimentara si ce acte imi trebuiesc pentru acest lucru?? Va multumesc.
Răspuns la discuția cesiune societate cu datorii
ti-o preiau eu daca vrei cu tot cu datorii
Buna ziua,

Asi daori sa ma lamuriti in masura in care se poate daca in Romania mai exista acel ajutor de inmormantare dat de stat (autoritati locale)?
In cazul meu tatal am decedat acum un an dupa ce a avut o vechime in munca de aproape 35 de ani, avind mai multe grupe si fiind inca angajat la stat in momentul nefericitului incident ( stop cardiac) iar mama a decedat acum 1 luna (stop cardio respirator) dar avind o vechime foarte mica in campul muncii, si nici un fel de venit in ultimii 30 de ani( bugetul familiei era comun). Nici in primul caz, nici in al doilea primaria sau statul roman nu a contribuit cu nici o suma de bani la inmormintare desi altii la fel de nefericiti au primit din partea statului un ajutor material. La solicitarea mea raspunsul a fost `` tu nu ai nevoie``.
Dupa ce criterii se dau aceste ajutoare? Eu de ce nu am nevoie? ( pt ca am gasit de unde sa ma imprumut de suma necesara ?)
Sper sa ma puteti ajuta in vreun fel.
Va multumesc anticipat.
Cu stima, Gabriel Costache