avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate Srb

Activitate Srb

100% de acord...totusi in testul alcoolului este mai tolerant si aparatele sunt mai ok dupa zeci de ani, dar la aceste aparate DTT5000/Drager 5000 sunt si au hibe si in Norvegia...trebuie inlocuite si testate mult mai insistent
Nu trebuie distruse slujbe/vieti pentru ca exista fals pozitiv mai ales in randul acelor oameni ce isi castiga existenta prin sofat


Danubio222 a scris:


Întrebarea mea este,care ar fi șansele sa câștig un proces in instanța împotriva Poliției Romane,deoarece vreau sa merg mai departe și sa cer daune morale și materiale,întrucât am rămas fără permis 4 luni de zile,fără loc de munca și m-am făcut de ras fără a fi vinovat cu ceva.
Aștept un răspuns,va mulțumesc

Sunt curios aici daca politia romana trebuie sa suporte consecintele pentru ca folosesc aparatura clar prea sensibila si netestata indeajuns ce poate afecta vietile omenesti, sau producatorii acestor aparate ?!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta ma gandesc si eu. Poate greseala se poate interpreta pentru ca nu a apelat a doua zi la un avocat dupa ce i s-a intocmit dosar penal si i-a fost suspendat permisul ?!
Alta intrebare pentru viitor, in caz ca refuzam politistului testul analizor si mergem direct la IML, ne mai este suspendat permisul pana la iesirea rezultatelor ?!
800 lei este in prezent pensia minima in Romania pentru o persoana ce a contribuit timp de 15 ani cu acei 25% din salariu minim ?
Va multumesc
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din moment ce ati avut codul Pin pentru card, nu are ce sa zica banca sau oricine altcineva.
Răspuns la discuția e-bank transfer
Da, am facut transfer din contrul meu in contul lor, prin Ing Home bank
Discuție e-bank transfer
Buna ziua,

Am efectuat un transfer e-bank, cu plata pentru niste produse din italia
Am facut acest trasnfer din cauza ca prin site'ul lor oficial nu se putea plata cu cardul, decat obligatoriu prin paypal
Banii au fost trimisi catre banca lor din italia , in cursul zilei de ieri dupa ora 13
Toata conversatia cu managerul de vanzari s-a facut prin telefon si prin mail
Daca pana maine nu se confirma transferul si nu primesc un raspuns pozitiv din partea lor(nu imi livreaza produsele cerute), ce se poate face , sau care ar fi pasii pentru anularea si recuperarea banilor?
Va multumesc
Buna ziua,

Acum 3 ani de zile fratele meu a deschis un dosar de contributie la pensie,pentru ca nu mai este angajat sau somer
As avea doua intrebari, in caz ca stie cineva
1) Daca nu mai plateste am inteles ca sunt penalitati de platit si nu se reziliează contractul de la sine? Cum se poate rezilia fara penalitati? Trebuie mers la Casa de Pensii, trebuie depusa o solicitare? Intreb pentru ca momentan fratele meu nu este in tara
2) Daca reziliem contractul anul acesta sau in 2021, dupa 2-3 ani (2023 sau 2024) dupa ce revine in tara se poate re-deschide contractul, pentru continuarea cotizatiei? Si daca da, se poate plati si pentru acesti 2-3 ani de pauza (retroactiv)?

Va multumesc mult
Răspuns la discuția Amenda de circulatie eronata
In alta ordine de idei, in seara asta nu am avut mai mult timp dar avocatul la care am fost pentru 5 minute, a observat si faptul ca era bifata casuta cu nr de inamtriculare luate/ridicate de pe masina
Doamne fereste
Răspuns la discuția Amenda de circulatie eronata


Srb a scris:

Nu ma supar , nu am de ce. Doar dl avocat mi-a dat solutia si un sfat folositor,asta am vrut sa precizez. Si am inteles ca trebuie sa fac o contestatie in care sa solicit inclusiv repunerea în termen ca sa intru in instanta. Cei de la Udriste incep ei investigatiile si imi vor da un raspuns in 30 de zile incepand de astazi dar nu imi pun mari sperante. Deci judecata ramane singura solutie.