Ce pași trebuie să urmez după ce arhivatorul privat, după ce am platit eliberarea unei adeverințe doveditoare a grupei de muncă nu-mi eliberează acea adeverință,cu toate că am platit ce mi s-a cerut ?
Menționez că am așteptat cele 60 de zile , conform celor spuse de biroul lor !
Vă mulțumesc anticipat!
Buna ziua , as dori si eu un raspuns cat mai explicit daca se poate despre contributia la grupa 1 de munca ? Si dupa cum urmeaza :am lucrat intr-o intreprindere energetica (pe carbune)si multi colegi de-ai mei au castigat in instanta grupa 1 de munca,dar intreprinderea nu a platit vreo-data pentru acesta grupa. nu stiu ce sa fac //daca sa ma adresez Justitiei ! si daca voi castiga grupa 1 de munca este sau v-a fi luata in consideratie de cei de la Pensii ?
Am fost disponibilizat si neplatit,am castigat in instanta definitiv si executoriu ,am apelat la executor judecatoresc ,a pus sechestru pe anumite bunuri ale societatii,dar nu a apucat sa le scoata la licitatie fiindca C.A. al societatii a aprobat intrarea in dizolvare si lichidare conf. art. 227.alin.(1)lit. (b) din legea 31/1990.Intrebare -mai pot beneficia de acele sume banesti care mi-se cuvin din C.C.M.Va multumesc din tot sufletul !
Buna ziua !Societatea care m-a disponibilizat nerespectand CCM in vigoare, a pierdut procesul intentat de mine definitiv si cu executare .Am apelat la executor judecatoresc pentru exucutare silita ,dar societatea grabeste operatiunile de lichidare. Intrebare :mai pot recupera drepturile banesti care-mi revin in urma procesului castigat ? Va multumesc .
Buna ziua ! Mi-a incetat contractul individual de munca ,in urma disponibilizarii colective ce a avut loc la societatea la care lucram,in urma contractului colectiv de munca trebuia sa beneficiem de plati compensatorii conform drepturilor prevazute in CCM al Societatii plus de prevederile OUG 116/2006 actualizata,precum si de celelalte drepturi stabilite conform legii.Nu mai vor sa respecte contractul motivand ca nu au banii necesari . ce e de facut in asemenea situatii.Va multumesc anticipat !