avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Activitate simiviorel

Activitate simiviorel

Ce pași trebuie să urmez după ce arhivatorul privat, după ce am platit eliberarea unei adeverințe doveditoare a grupei de muncă nu-mi eliberează acea adeverință,cu toate că am platit ce mi s-a cerut ?
Menționez că am așteptat cele 60 de zile , conform celor spuse de biroul lor !
Vă mulțumesc anticipat!
Buna ziua , as dori si eu un raspuns cat mai explicit daca se poate despre contributia la grupa 1 de munca ? Si dupa cum urmeaza :am lucrat intr-o intreprindere energetica (pe carbune)si multi colegi de-ai mei au castigat in instanta grupa 1 de munca,dar intreprinderea nu a platit vreo-data pentru acesta grupa. nu stiu ce sa fac //daca sa ma adresez Justitiei ! si daca voi castiga grupa 1 de munca este sau v-a fi luata in consideratie de cei de la Pensii ?
Am fost disponibilizat si neplatit,am castigat in instanta definitiv si executoriu ,am apelat la executor judecatoresc ,a pus sechestru pe anumite bunuri ale societatii,dar nu a apucat sa le scoata la licitatie fiindca C.A. al societatii a aprobat intrarea in dizolvare si lichidare conf. art. 227.alin.(1)lit. (b) din legea 31/1990.Intrebare -mai pot beneficia de acele sume banesti care mi-se cuvin din C.C.M.Va multumesc din tot sufletul !
Buna ziua !Societatea care m-a disponibilizat nerespectand CCM in vigoare, a pierdut procesul intentat de mine definitiv si cu executare .Am apelat la executor judecatoresc pentru exucutare silita ,dar societatea grabeste operatiunile de lichidare. Intrebare :mai pot recupera drepturile banesti care-mi revin in urma procesului castigat ? Va multumesc .
Buna ziua ! Mi-a incetat contractul individual de munca ,in urma disponibilizarii colective ce a avut loc la societatea la care lucram,in urma contractului colectiv de munca trebuia sa beneficiem de plati compensatorii conform drepturilor prevazute in CCM al Societatii plus de prevederile OUG 116/2006 actualizata,precum si de celelalte drepturi stabilite conform legii.Nu mai vor sa respecte contractul motivand ca nu au banii necesari . ce e de facut in asemenea situatii.Va multumesc anticipat !