Pai am achitat in termen (pe 29.03.2023), doar ca din eroare, am achitat cu 10 lei mai putin. Adică 642,50 in loc de 652,50.
Buna credință a contribuabilului este neimportanta?
Am primit o amenda rutiera pe data de 02.03.2023, in cuantum de 1305 lei. Prin '' Ghișeul.ro" am achitat pe data de 29.03.2023 jumatate din cuantumul amenzii, insă dintr-o eroareptr ca pe PV nu era prea lizibila suma (se poate vedea inscris 642,50 lei) am achitat cu 10 lei mai putin. Corect era 652,50 lei ...
Acum, figurez cu amenda neplatita. ce pot sa fac?
Potrivit HG 841/1995 anexa 1, punct 2 si 3, referitor transmiterea fara plata a unui bun in urma solicitarii din partea unei institutii care vrea bunul disponibilizat, este nevoie sa se astepte 30 de zile pentru urmarea procedurii ???
Intr-un dosar civil referitor la plangere contravențională, este necesara prezenta contravenientului în sedinta instantei de judecată?
Ma puteti ajuta cu in model de plangere contraventionala pentru aceasta speta?
Va multumesc!
In data de 10.04.2018 am primit amenda de 1000 ron si confiscarea numerelor de inmatriculare, pentru ca asigurarea expira in 04.04.2018, autoturismul inmatriculat in Spania si asiguratorul tot in Spania.
Conform procedurilor spaniole, asigurarea este valabila inca 30 de zile de la expirare, perioada necesara prelungirii contractului de asigurare.
Astazi, 14.04.2018, abia am intrat in posesia documentului care certifica prelungirea asigurarii auto cu data de 05.04.2018, pentru inca un an, document emis de acelasi asigurator din Spania.
Cu acest document voi merge la politia rutiera sa-mi recuperez numerele si certificatul de inmatriculare. Imi poate fi anulata si amenda primita abuziv in aceasta speta?
Eu am explicat agentului de politie procedura legislatiei spaniole dar a fost inutil...
multumesc mult ptr raspuns! legea 325/2006, o parcursesem dar am sperat ca au aparut modificari legislative din 2066 pana in 2012 si am sperat sa nu mai fie nevoie de semnaturile vecinilor de apartament, mai ales in conditiile in care, cei la care ma refer, au montat deja CT
Ma impiedic de un vecin foarte bun, care refuza sa-mi semneze ...Oricum , multumesc ptr sprijin!
As vrea sa stiu daca pentru montarea unei centrale termice de apartament, mai este nevoie de semnaturile vecinilor si in ce conditii?
Multumesc!