avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit o amenda rutiera pe data de 02.03.2023, in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit o amenda rutiera pe data de 02.03.2023, in cuantum ...

Am primit o amenda rutiera pe data de 02.03.2023, in cuantum de 1305 lei. Prin '' Ghișeul.ro" am achitat pe data de 29.03.2023 jumatate din cuantumul amenzii, insă dintr-o eroareptr ca pe PV nu era prea lizibila suma (se poate vedea inscris 642,50 lei) am achitat cu 10 lei mai putin. Corect era 652,50 lei ...
Acum, figurez cu amenda neplatita. ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:48, 16 Octombrie 2024
Buna ziua

Am primit o amenda rutiera pe data de 02.03.2023, in cuantum de 1305 lei. Prin '' Ghișeul.ro" am achitat pe data de 29.03.2023 jumatate din cuantumul amenzii

Ati depasit termenul de a5 zile in care se poate achita jumatate din cuantumul amenzii.

ce pot sa fac?

Sa achitati diferenta.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2024
Avocat Lăzăruţiu Lucian, Avocat
Pai am achitat in termen (pe 29.03.2023), doar ca din eroare, am achitat cu 10 lei mai putin. Adică 642,50 in loc de 652,50.
Buna credință a contribuabilului este neimportanta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cum, in termen? ati achitat dupa 29-2=27 zile, nu? termenul e de 15 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand expira termenul de 48 ore pentru plata unei amenzi primita sambata? nilro nilro Buna ziua, Am primit o amenda auto pentru depasire viteza, undeva in alt judet, intr-o zi de sambata la ora 12:50. Agentul de circulatie mi-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)
Amenda in parcare kaufland denisimona denisimona Buna seara, in aceasta seara am luat amenda in parcare la Kaufland pentru ca am parcat pe ultiml loc pentru persoane cu dizabilitati, dupa el urmand cele ... (vezi toată discuția)
Anulare obligatie de plata pentru amenda platita in termen de 48 ore patraule2 patraule2 Buna ziua, pe ghiseul.ro apare o obligatie de plata pentru o amenda de circulatie in Bucuresti cu PV datat vineri la 19:30, amenda platita pe ghiseul.ro marti ... (vezi toată discuția)