avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate provincia

Activitate provincia

multumesc mult pentru raspuns.
Mama este persoana cu handicap grav ; este singura si are drept de folosinta a locuintei cf. contractului de vanzare cumparare . proprietarul locuintei - fiul acesteia- a decedat si deocamdata nu se poate face dezbaterea succesiunii. Cum poate beneficia de acest sprijin de la Guvern. Mentionez ca factura vine pe numele proprietarului,
suntem obligati sa dam voie salariatilor ( exp. enel) sa intre in casa sa verifice prizele ? va intreb pt. ca vecinul meu nu le-a dat voie ; le-a cerut mandat.
Vreau sa va prezint un caz pe care nu stiu cum sa-l rezolv. O persoana solicita din arahiva primariei "toate documentele referitoare la suprafata de teren detinuta de mama si bunicul, toate cererile de retrocedare , reconstituire, inregistrate in baza legii fondului funciar de catre mostenitorii acestora precum si evidenta din registrul agricol - rol " .
Nu stiu de ce dar cred ca aceasta solicitare este tendentioasa ca sa nu mai zic de volumul mare de lucru . In baza care-i legi pot sa divulg toate aceste informatii pe care le solicita o persoana care ar fi trebuit sa fie alaturi cu mostenitorii?
Răspuns la discuția premii pentru cuplurile longevive
MULTUMESC FOARTE MULT.
Poate cineva sa –mi spuma prevederea legala prin care se poat acorda premii cuplurilor ce implinesc 50 de ani de casatorie ? ( prin hotarare de Consiliul, dar la ce lege face referire )

Răspuns la discuția munca cu zilieri
MULTUMESC PENTRU RASPUNS.
institutiile publice au voie sa angajeze zilieri conform Legii nr. 52/2011?
Discuție juridic
Administratia Finantelor Publice este o autoritate publica . am cautat pe net dar tot nu m-am lamurit. Daca stie cineva, va rog sa-mi spune-ti. Multumesc.
Răspuns la discuția STARE CIVILA - acte pasaport CRDS
Multumesc .