Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
am si eu o intrebare... (sper sa o postez acolo unde trebuie....ca sunt nou prin zona)
in legatura cu perioada de valabilitate a unei procuri pe care scrie procura generala... e aceasta valbila mai mult de trei ani?
pe procura scrie "acest mandat fiind valabil pana la revocare".....daca este inca valabila cum se poate anula de catre o terta parte?
procura e facuta in februarie 2006. Mmi se pare normal ca ea sa nu mai fie valabila la aceasta ora din moment ce se precizeaza doar general .."la revocare" fara a se da un reper de timp exact..
cel care a facut procura (mandantul) este plecat din tara....mai mult este implicat intr-o cauza penala (o inselatorie), dosarul acestuia fiind blocat undeva la procuratura...si nu a ajuns inca la judecata....
intre timp persoana imputernicita prin procura face diferite chestiuni...undeva la limita legii.. taman cu obiectul inselatoriei.... si isi bate joc si de cei inselati..
Oricand o sa se gaseasca un avocat care sa ia mai putin.
Sunt unii care le scriu si "pe genunchi" inainte de a intra in sala.
Calitate garantata :ok: :D
P.S. Cu totii cred ca am avut asemenea satisfactii profesionale. Poate n-ar strica sa facem un topic cu ele.
Din ciclul "luati aminte".