avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Activitate Geea Rugby Club SRL

Activitate Geea Rugby Club SRL

Buna seara! Dl. Popa are dreptate, numai instanta poate decide, insa este destul de indoielnic sa obtineti ceva, mai ales ca nu aveti dovada ca nu stiati nimic despre materia prima respectiva! Mai mult, daca se dovedeste ca stiati si ca n ati anuntat autoritatile, va puteti astepta si la alte surprize! Va trebuie un avocat familiarizat cu aceste aspecte si de asemenea sa fie destul de abil sa poata prezenta cazul cu toate amanuntele....de regula, in cazurile accidentelor de munca se cam aplica direct art. 350 din Codul Penal, neluarea unor masuri.... fara sa se tina cont prea mult de parerea expertilor! Succes
Buna ziua! Conform normelor aparute pentru Codul fiscal, trebuie sa intelegem ca nu se vor plati contributiile pentru pensii, chuar daca nu avem activitate? Exista o prevedere clara ca aplicabilitatea publicata in Codul Fiscal este amanata pentru 2017?
Sunt unul dointre asociatii minoritari dintr-o firma (SRL) si as vrea sa ies din aceasta postura, insa asociatii nu vor sa-si dea acordul si nu vor sa inregistreze cererea mea si nic sa convoace Adunarea Generala. Multumesc!
Buna seara! Totul este adevarat din punct de vedere al legii, dar s-a terminat cercetarea?! Nu doar in urma unor concluzii ale cercetarii se stabilesc si sanctiunile? Mi se pare ca este si putin penala situatia!
Discuție Concesionarea
Buna ziua!
Detin un autovehicul de marfa (1,3 to SU) si as vrea sa-l concesionez pentru o perioada de 10 ani! Este mai avantajosa acesta operatiune decat inchirierea? Pe cine avantajeaza mai mult? Care ar fi deosebirea esentiala intre cele doua tipuri de contracte?
Multumesc!
Răspuns la discuția Calcul ore suplimentare
Buna seara!
in primul rand trebuie sa vedeti daca aceste ore sunt trecute in pontaj si daca ele apar la drepturile salariale! daca nu apar este cam greu de dovedit ca aveti ceva de luat!
Daca sunt acolo in documente se calculeaza conform intelegerilor contractuale ...
Intr-o luna nu aveti voie sa lucrati mai mult de 32 de pre suplimentare (faceti socoteala si vedeti daca va incadrati...pentru eventualele diferente, angajatorul trebuie sa va ofere zile libere platite!
Pentru week-enduri (daca nu fac parte din programul obisnuit de lucru - exemplu lucrul in ture...) puteti primi 100% in plus si chiar mai mult, daca asa ati convenit in contractul individual d emunca, sau daca exista ...in cel colectiv!
Succes!