avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Activitate lmankml

Activitate lmankml

Buna seara!
Eu si sotul am ajuns sa divortam, iar la primul termen am decis sa fim ambii de acord cu divortul, precizez ca din urma casatoriei avem si doi copii. Judecatoarea nu a desfacut divortul de la prima infatisare, precizand ca trebuie sa facem un acord scris pentru a dovedi acordul, de ce a cerut asta? De asemenea, instanta a cerut audierea copiilor in camera de consiliu.
As dori sa stiu daca se va mai da vreun termen in afara de cel care urmeaza peste 2 saptamani? Sotul este extrem de violent si nu vrea sa paraseasca domiciliu decat la pronuntarea divortului. De asemenea instanta a cerut venitul pe 6 luni al paratului, probabil pentru pensia alimentara.
De ceea ce eu ma tem este faptul ca ar putea sa mai dea si alte termene, iar viata langa acest om este un calvar.
Ceea ce a declarata instanta este urmatoarele: Amână judecarea cauzei şi acordă un nou termen de judecată la data de 11 octombrie 2012, complet 6, pentru când părţile au termen în cunoştinţă.
La ce se refera complet 6? Adica se va termina?
Va mutumesc!
Buna ziua. Ce intrebari i se pot pune la divort unui copil de clasa a 5-a? Dar unuia de 17 ani? Raspunsurile trebuie sa fie strict legate de intrebare sau poti sa mai spui si altceva?
In ce conditii i se poate deschide cuiva dosar penal pentru violenta?
Buna ziua. Daca o persoana primeste numeroase amenzi pentru violenta si nu le plateste poate fi arestata? si daca da pentru ce perioada?
Discuție probe la divort
Buna ziua. Se pot accepta ca probe la divort amenzi date pentru acte de violenta?
Răspuns la discuția despagubiri partaj
Daca nu ii platim despagubirile poate hotari instanta ca el poate locui aici?
Cat poate dura punerea in aplicare a ordonantei prezidentiale cu emiterea ordinului de protectie? Sotul meu este violent si ne ameninta mereu. Primul termen este in octombrie. Si ce acte sunt necesare?
Buna ziua. Intrebarea mea este legata de partaj. Ce se intampla in cazul in care judecatorul hotaraste ca eu trebuie sa platesc sotului meu despagubiri? In cat timp trebuie acestea platite? Poate hotari ca acesta sa locuiasca in continuare aici in conditiile in care casa este pe numele mamei mele?
Buna ziua. In aprilie am depus cerere de divort. Sotul meu sustine ca poate cere despagubiri pentru ca a stat in casa ce apartine mamei mele. Impreuna avem doi copii. Ce pot pierde eu la divort?
Buna ziua. Am o mare problema. Parintii mei divorteaza, iar tatal, pe langa faptul ca face scandal, acum a luat numeroase bunuri (aspirator, hota), unele cumparate de mama. Este legal sa faca acest lucru? Daca nu este, ce se poate face?